KDV İndiriminde Son Günler

KDV İndiriminde Son Günler

KDV İndiriminde Son Günler

Şubat ayının başında yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen ve 30 Eylül'e kadar uzatılan KDV indirimiyle iyi bir dönem geçiren mobilya ve beyaz eşya sektörü temsilcileri, vatandaşlara eylül sonuna kadar indirimli fiyatlardan yararlanmaları çağrısında bulundu.

Akçaabat'ta uzun yıllardır beyaz eşya satılıcılığı yapan Vestel bayisi Necati Başaran, Beyaz eşyada KDV indiriminin 30 Eylül'de sona ereceğini belirterek, vatandaşların bu son fırsatı iyi değerlendirmeleri önerisinde bulundu.

Akçaabat Belediye İşhanı'nda faaliyet gösteren Necati Başaran KDV indiriminden memnun olduklarını ve sektöre bir hareket getirdiğini de ifade ederek  "KDV indiriminin başladığı şubat ayının ilk günlerinden itibaren mobilya ve beyaz eşya satışlarında iyi bir artış yaşandı. İndirimin son günlerinde satışların yeniden artmasını bekliyoruz. Bu ayın son günleri hareketli geçer." dedi.

Vatandaşların bu indirimli günleri kaçırmayacağını ümit ettiklerini, kendilerinin de indirimin sürekli olmasını istediklerini aktaran Başaran, şöyle devam etti: "KDV indiriminin satışlara ve sektöre çok büyük faydası oldu. Bu fırsat 30 Eylül itibari ile sona erecek. Yeni beyaz eşya alacak veya eşyasını yenilemek isteyenler için bu fırsat için son günler"  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler