Kaymakamdan Sebat'a Destek

Kaymakamdan Sebat'a Destek

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Sebatspor'a destek amacıyla ilçedeki belediye başkanları ve daire amirleriyle toplantı yaparak, kombine bilet satışlarına destek verdi.

Körfez Köfte Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz, daire amirleri ve belde belediye başkanları katıldı.


Kaymakam Özkan, Akçaabat'ın ismini tüm ülkeye duyuran 2 önemli unsurun köfte ve Akçaabat Sebatspor olduğunu, bu iki unsurun marka haline geldiğini belirterek, bu markaların en iyi şekilde korunmasının herkesin görevi olduğunu söyledi.

Akçaabat Sebatspor'un, tarihi, kurumsal yapısı ve geçmişte elde ettiği başarılarla ilçenin ülke genelinde tanıtımına önemli katkılar sağladığını ifade eden Özkan, ''Son dönemde istenilen başarılardan biraz uzaklaşsa da vereceğimiz destek ile tekrar eski günlerine dönmemesi için bir sebep olmaz. Bunu başarmak için de öncelikle ilçemiz insanlarına görev düşmektedir. Herkes elini taşın altına koyarsa sorunların üstesinden çok daha kolay gelinebilir'' dedi.
Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rıza Özer ise Akçaabat Sebatspor'un gelecek sezon hem sahada hem de tribünde güçlü olmak istediğini belirterek, Kaymakam Özkan'a kombine satışına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Toplantı sonrası yaklaşık bin 500 adet kombine bilet, belediye başkanı ve daire amirleri tarafından satın alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor