Kaymakam Özkan, Şampiyon Boksörü Kabul Etti

Kaymakam Özkan, Şampiyon Boksörü Kabul Etti

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, 8. Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Resul Küçük ve hocasını kabul etti.

Şampiyonada 13-14 yaş grubunda Türkiye'yi temsil eden ve altın madalya kazanan Küçük ile antrenörü Altar Kalkışım'ı kabul eden Özkan, Akçaabat'ın boksta bir marka ilçe haline geldiğini ve elde edilen başarıların küçümsenmeyecek başarılar olduğunu söyledi.

 

İlçede boks sporuna özel bir ilgi olduğunu ifade eden Özkan, 'Bu ilginin olmasında Türkiye ve dünya çapında elde edilen başarıların etkisi büyük. Antrenörlerimiz sayesinde ileride bu başarılara yenilerinin ekleneceğinden kuşkumuz yok' dedi.

kaymakam_boksore_odul2.jpg

 

Yetenekli ancak maddi gücü olmayan sporculara kaymakamlık olarak destek olacaklarını anlatan Özkan, 'Spor yapmak isteyen ancak bunu maddi imkansızlıklardan dolayı yapamayan çocuklarımıza kaymakamlık olarak destek oluyoruz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

 

Antrenör Altar Kalkışım ise Kaymakam Özkan'a boksa verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, 'Biz kendi imkanlarımızla Avrupa şampiyonları çıkartıyoruz. Ancak gerekli desteği diğer kurumlardan göremiyoruz. Diğer spor dallarına gösterilen ilgiyi biz de hak ettiğimiz düşüncesindeyim' dedi.

 

kaymakam_boksore_odul.jpg

 

Kaymakam Erol Özkan, Avrupa Şampiyonu Resul Küçük'e para ödülü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor