Kayıp Çocuktan Son Bilgiler

Kayıp Çocuktan Son Bilgiler

Akçaabat'ta ki Ercan Altuntaş'ın denize mi düştü yoksa kaçırıldımı sorusu hala esrarını koruyor.

Akçaabat’ta  yaşanan olay bir anda Türkiye gündemine girdi. Yaygın Televizyon kanalları güvenlik görüntüleriyle esrarengiz havaya bürünen Ercan Altuntaş’ın kaybolmasını sabah programlarına taşıdı.

 

Olay yerine denize düşen aracın aynısından bir araç getirilerek canlı bağlantılar yapıldı.

Aramalar Sürdü

 

Pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ercan Altuntaş, 12 Şubat Cuma gününden bu yana eve uğramayınca ailesi 14 Şubat günü Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu.  

 

Önceki gün de son görüldüğü yer olan Akçaabat İskelesi’nde Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçların katılımı ile arama çalışmaları başlatıldı. Altuntaş’ın kullandığı pikap yapılan aramalarda denizde bulunurken, kayıp gence ise ulaşılamadı. Dün sabah erken saatlerde arama çalışmaları yeniden başlarken, sabah yapılan aramalarda bir bulguya rastlanılamadı.

 

 Anne Star’da 

 

Olayın ardından ‘Karadeniz oğlumu geri ver’ diye feryat-figan eden Ercan’ın annesi Fatma Altuntaş önceki gece star televizyonundan gelen bir ekip tarafından İstanbul’a getirilerek sabah programına alındı. Bu sabah ise Akçaabat iskelesinden canlı yayında  aramalar gerçekleştirildi.

Baba ise oğlu ile ilgili gelişmelere şüpheli bakıyor.

 

 İhbar Yağıyor

 

İstanbul’da bir taksici ise bir bayanla birlikte Ercan’a tıpatıp benzeyen gencin taksisine bindiğini iddia etti. Emniyet her yerde alarm durumunda ve Akçaabat ise gelecek ‘Ercan yaşıyor’ müjdesini bekliyor.

 

 

Aracın El Freni Çekili...

 

Denize düşen araçta güvenlik kuvvetleri yaptıkları ilk incelemede, el frenin çekili olduğu ve aracın 4. viteste bulunduğu belirtildi. Yaklaşık 70 çuval patates yüklü olan araçtaki patateslerde denizin dibine dağılmış durumda.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler