Kayıp Çocuğun Ailesi Ortaya Çıktı

Kayıp Çocuğun Ailesi Ortaya Çıktı

Akçaabat’ta önceki gün bulunan çocuğu ailesi teslim aldı.

 BİR KAYIP HİKAYESİ...

 

Akçaabat'tan Trabzon’da hastaneye gelmek üzere evden çıkan E. B. biri 1.5, diğeri 4 yaşındaki 2 çocuğunu Söğütlü’deki annesine götürdü. Kucağındaki çocuğu annesine veren E. B., arkasında kalan 4 yaşındaki Alper’den habersiz hızla ayrılıp dolmuşa bindi. Dışarda kalan Alper’i anneanne de görmeyince, Alper tek başına caddeye indi. İhbar üzerine jandarma tarafından alınarak çocuk yuvasına teslim edilen Alper’i anne E. B.yuvadan teslim aldı.

 

Akçaabat’ta bulunan Alper isimli 3-4 yaşındaki bir çocuk ailesinin ortaya çıkmaması üzerine Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi. Önceki gece ortaya çıkan aile ise Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderek çocuklarını teslim aldı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde çarşamba sabahı anne E. B. biri 1,5 diğeri 4 yaşında olan çocuklarını Söğütlü’deki annesine hastaneye gideceği için bırakmak istedi. Kucağındaki küçük çocuğunu annesine teslim eden anne E. B. arkasında bulunan 4 yaşındaki çocuğunu aceleden teslim etmeyi unutarak dolmuşa bindi. 4 yaşındaki erkek çocuğun Söğütlü Belediyesi önünde gezdiği öğrenilirken, bulunduktan sonra karakola götürülen çocuğun, ailesi tarafından kaybedilmiş olabileceği ihtimali üzerine ilçe merkezi dâhil tüm beldelerde belediye hoparlörlerinden, bir çocuğun bulunduğu ve ailesinin en yakın kolluk kuvvetlerine bilgi vermesi istendi. Öte yandan hastaneden dönen anne ise çocuklarını almak isteyince annesinin, ‘Bana bir çocuğu vermiştin’ sözüyle şok oldu. Akşam saatlerine kadar bekleyen jandarma ekipleri ise hiç kimsenin çocuğu aramaması üzerine, çocuğu Trabzon Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu yetkililerine teslim etti. Çocuklarının kaybolduğunu belirten aile ise karakola müracaat ettikten sonra Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderek isminin Alper olduğu belirtilen ve henüz tam olarak konuşamayan çocuğu teslim aldı.

 

İLGİLİ HABERİMİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler