Kaybolan Kız Ortaya Çıktı.

Kaybolan Kız Ortaya Çıktı.

Akçaabat Dörtyol Mahallesi’nde kayıp olduğu bildirilen Esra Bayrakdar, sonunda ortaya çıktı.

Akçaabat Dörtyol Mahallesi’nde kayıp olduğu bildirilen Esra Bayrakdar, sonunda ortaya çıktı.

Akçaabat ilçesi Dörtyol Erikli Mahallesi'nde ikamet eden 17 Şubat Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Esra Bayrakdar'dan geçen hafta Perşembe gününden beri haber alınamıyordu. Jandarma ve polise şikayette bulunan Bayrakdar’ın gözü yaşlı ailesi ise çaresizlik içinde kızlarından gelecek iyi bir haberi bekliyoken, genç kız evlerinin yakınında bulunan dedesine ait eski bir evde saklandığı ortaya çıktı. Evden aldığı çeşitli ilçaları da içen Esra’nın 3 gün bu şekilde kaldığı ve Pazar günü sabah saatlerinde eve döndüğü öğrenildi.

Öte yandan ailesi Esra’nın kaybolmasından endişe duyarak basından yardım istemişti.

İşte basında çıkan Esra ile ilgili haber;

Akçaabat ilçesi Dörtyol Erikli Mahallesi'nde ikamet eden 17 Şubat Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Esra Bayrakdar'dan üç gündür haber alınamıyor. Jandarma ve polise şikayette bulunan Bayrakdar’ın gözü yaşlı ailesi ise çaresizlik içinde kızlarından gelecek iyi bir haberi bekliyor. Esra’nın 3 kardeşin ortancası olduğunu belirten baba Mehmet Bayrakdar, kızları ile ailevi bir problemlerinin bulunmadığının altını çizerken "Kızım son zamanlarda sosyal medya araçlarından Facebook’u çok sık kullanıyordu. Oradan edindiği arkadaşlıkların kurbanı olduğunu düşünüyorum. Profilinde bin 500 arkadaşı ekli. Onlardan biri ya da birileri tarafından kandırılarak kaçmış ya da kaçırılmış olmasından korkuyoruz. Sağ mı değil mi haberimiz yok" dedi.

17 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 10.00’dan beri kızları Esra Bayrakdar’ın kayıp olduğunu ve hayatından endişe duyduklarını söyleyen Mehmet Bayrakdar, "Esra sabah evden çıkmadan önce masanın üzerine 'İzmit’e uçakla gidiyorum' yazılı bir not bırakmış. O günden sonra da kendisinden haber alamıyoruz. Annesi, kardeşleri perişan. Ne olursa olsun biz onu çok seviyoruz" dedi. Acılı baba, kızı Esra'ya "Neredesin? Seni çok seviyoruz. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Lütfen evine dön" diye seslendi. Bayrakdar, tüm ailelere çocuklarına sahip çıkmaları yönünde çağrıda da bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler