Kaybeden Adaydan Şok Sözler

Kaybeden Adaydan Şok Sözler

Adaydan çok tartışılacak sözler! Beni Partim Sattı!Beni Partim Sattı!Beni Partim Sattı!

Düzköy’de seçimleri kaybeden AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Bakal 'Kendi parti teşkilatım önce dedikodu ve iftira söylemleri ile saldırdı, ardından seçimlere iki gün kala kaybetmem için kumpas kurup ihanet ettiler' dedi 

KAYBETMEM İÇİN UĞRAŞTILAR

AK Parti’nin Trabzon’da seçimleri kaybettiği iki ilçeden biri Düzköy’dü. Gözlerin üzerinde olduğu seçimlere belediye başkanı olarak giren Salih Bakal seçimleri neden kaybettiklerine yönelik çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İlçe teşkilatını sert sözlerle eleştiren Bakal “Resmen içeriden vuruldum. Önce dedikodu ve iftira söylemleri ile saldırdılar, ardından da seçimlere son iki gün kala kumpas kurup kaybetmem için her şeyi yaptılar” dedi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

AK Parti Düzköy İlçe Teşkilatı’nı hedef alan Bakal “İlçe başkanımızın iyi niyetini kullanan bazı partililer benim seçimi kaybetmem için ellerinden geleni yaptılar ve hedeflerine ulaştılar. Bunu yapanlara ve beni arkadan satanlara hakkımı helal etmiyorum. Bu insanlar Sayın Başbakan’ımıza, partimize ve Düzköy’e ihanet ettiler” şeklinde konuştu.

 

 Kaynak   : haber61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset