Kayabaşında Kampa girdiler

Kayabaşında Kampa girdiler

Genel Merkezi Kızılcahamam’da kampa giren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin Trabzon İl Teşkilatı da Kayabaşı Yaylası’nda kampa girdi.

Genel Merkezi Kızılcahamam’da kampa giren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin Trabzon İl Teşkilatı da Kayabaşı Yaylası’nda kampa girdi. Hafta sonu iki gün bütün teşkilat birimleri ile seçilmiş belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle Genişletilmiş İl İstişare Kurulu Toplantısı yapan Trabzon İl Teşkilatı’nda toplantının amacını İl Başkanı Muhammet Balta, tanışma ve kaynaşma amaçlı sosyal aktivite olarak açıkladı.

AK Parti İl başkanı Muhammet Balta, yaylada düzenlediği basın toplantısında, AK Parti ailesinin suni gündemlerle uğraşmadığının altını çizerek, “AK Parti’nin rotası hizmettir. AK Kadroların memleket sevdası her zaman ve her şeyden önde olmuştur. Düzenlediğimiz toplantı tek vücut olarak yolumuza devam ettiğimizin göstergesidir.” dedi.

Yaklaşan yerel seçim süreciyle ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Balta, millet iradesinin kendisine hizmet edenden yana sandığı yansıyacağından emin olduğunu belirtirken, “Yerel seçimlerde oylarımız artacaktır. Tüm belediyelere talibiz” şeklinde net konuştu.

AK Parti İl Başkanı Balta, gazetecilerin bir sorusu üzerine, aday belirleme sürecinde olmadıklarını ifade etti. Aday belirlerken teşkilatlarının görüşünün yanı sıra halkın ortak düşüncesinin de çok önemli olduğunu kaydeden Balta, “Teşkilatlar ve halkımızın görüşleri mutlaka dikkate alınacak. Ancak gündemimizde şu an aday belirleme yok. Şunu kesin bir dille ifade edebilirim ki Trabzon özlediği Belediye Başkanı’na kavuşacaktır ve AK Parti iktidarında kazanan Trabzon olacaktır.”

Kayabaşı Yaylası’nda düzenledikleri Genişletilmiş İl İstişare Kurulu Toplantısı’nda, teşkilat mensuplarıyla tek vücut olarak önemli bir birlikteliği ortaya koyduklarına da dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, açıklamalarını şu sözlerle bitirdi:

“Kayabaşı Yaylası’nda kenetlendik. Zaten bütün Türkiye’nin özlemi bu değil mi? Birlik ve bütünlük. Biz yerelden halkımızın bu özlemine de cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Bütün teşkilatlarımız ve AK Parti adayı olarak seçilmiş kadrolarımızla gelecek için nasıl bir çalışma metodu ortaya koyacağımızı da ele almış olduk. Toplantımızın tüm Trabzon ve ülkemiz için hayırlı olmasını umuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset