Karşılıklı Suçlamalar

Karşılıklı Suçlamalar

Akçaabat'ta AK Parti ile CHP Arasındaki atışma devam ediyor. İşte Nadir'in son açıklaması

CHP BASIN AÇIKLAMASI

 

Partimizin iktidar yolundaki ayak seslerinin, AKP İlçe Başkanı Sayın Çavuş’u yalnızca panikletmediği, aynı zamanda siyasi hafızasının silinmesine de neden olduğu anlaşılmaktadır.

 

Kendisi siyaseten malzeme bulmakta güçlük çekmiş olacak ki, bugünlerde yalan ve iftiraya can simidi gibi sarılmaktadır. AKP yolunu şaşırmıştır, bu pusulayla da sandığa gömüleceği anlaşılmaktadır..

 

Bizi yapıcı muhalefet yapmaya davet eden Sayın Çavuş’a soruyorum:

 

Tütün teslim olup, fındık direnirken,

Tarım, ziraat ve hayvancılığımız ölürken,

Tekel işçilerimizle beraber anılarda kalırken,

Gençlerimiz işsiz ve gelecekten umutsuzken.

İcra ve iflas daireleri sizin sayenizde, artık fazla mesai yaparken,

Köylümüz ve küçük ölçekli çiftçimiz kendi ihtiyacını dahi, kendi bağından ve bahçesinden karşılayamaz duruma getirilirken,

Memur, işçi ve esnafımızın sorunları çözümsüzlüğe mahkum edilirken,

 

Bunları dile getirmek mi yıkıcı muhalefet oluyor? Doğrular sizi rahatsız ediyorsa, çözümler üretin, hep beraber destekleyelim.

 

Organize sanayi alanının güneye ötelenerek, tarım arazilerinin korunmasını önermem mi, sanayiye karşı olmam anlamına geliyor? Hangi bilimsel veri beni desteklemiyor?

 

Hastane konusuna gelirsek; ben hastaneye değil, kurulduğu yere karşı olduğumu gerekçeleriyle zamanında açıklamıştım; hatta yerel basınımızdan önemli bir kalemin de söylemlerimi, hastane yapımıyla ilgili destek olarak değerlendirip; ‘’CHP HASTANEYE DESTEK VERİYOR’’ başlığıyla yayınladığını ve bu nedenle beni telefonla arayıp tebrik ettiğinizi de sanırım, siyasi hafızanız silinmiş olduğundan hatırlamıyorsunuz.

 

Biz yatırımlara değil, gelecekte telafisi mümkün olmayacak yanlışlıklara karşıyız. Ama ille de hastaneye karşı birilerini arıyorsanız, AKP’li belediye başkanı Sayın Şefik Bey size yeter de artar.

 

AKP’nin bana göre bu millete yapabileceği en büyük iyilik; hiç değilse sandığa kadar, içte ve dışta ‘atma türkü’ siyasetinden vazgeçmesidir.

 

MUSTAFA NADİR

CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler