Kardeşi De Kıyımdan Etkilendi

Kardeşi De Kıyımdan Etkilendi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in kardeşi, Karayolları Genel Müdürlüğü’ndeki şube müdürlüğü görevinden alınarak düz mühendis olarak atandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in kardeşi Muammer Türkmen, Karayolları Genel Müdürlüğü’ndeki şube müdürlüğü görevinden alınarak düz mühendis olarak atandı.

Ankara bürokrasisinde Trabzonlu kıyımına ara verilmeden devam ediliyor. En son kıyıma uğrayan Muammer Türkmen oldu. Artık Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Mehmet Cahit Turan hariç bir Trabzonlu kalmadı.

Bu durum karşısında oldukça üzgün olduğunu belirten Şefik Türkmen “Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Mehmet Cahit Turan hariç bir Trabzonlu kalmadı. Bu iki yönden sıkıntılı bir iş. Birincisi; biraderimi Trabzonlu diye mağdur ediyorlarsa, bu şehir yüzde 71 oy verdi. Buna hiç kimsenin hakkı yok. Birilerinin mutlaka hakkını koruması gerekiyor. Ankara’daki siyasilerimizin, teşkilatımızın bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor. Orada işini iyi yapan, düzgün, dürüst bir devlet memuru var. Onun gibiler var. Bunu anlamak mümkün değil. Seçim üzeri hiçbir hesap dikkate almadan böyle bir işi yapabiliyorlar. Uygulamayı anlamak mümkün değil. Trabzonluların kıyımı mıdır, yoksa başka bir şey mi var? İkincisi, bunları yapanlar bu şehre karşı mıdır, yoksa başka bir hesapları mı var?” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler