Kardeş: Otopark Sorununu Çözeceğiz

Kardeş: Otopark Sorununu Çözeceğiz

Ak Parti’den Akçaabat Belediye Başkanlığına aday adayı olan Hamza Kardeş, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Yıldızlı Belde Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti’den  Akçaabat Belediye Başkanlığına aday adayı olan Hamza Kardeş, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Yıldızlı Belde Teşkilatını ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette  Yıldızlı Belde Başkanı Osman İnan,  partisinin aday adaylarının beldelerini ziyaret  etmesinden memnun kaldıklarını söyledi.

Hamza Kardeş, burada yaptığı açıklamada: “Belediyecilik, Ak Parti’nin mesleğidir. Bu konuda kimse elimize su dökemez. Bugünün ve geçmişin tecrübesiyle geleceğin vizyonunu çiziyoruz. Akçaabat’ın en önemli sorunu olan otopark sorununu  3 ayda çözeceğiz. Merkezdeki okul  bahçelerinin altına yer altı otoparkı,  üstüne ise  öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak  oyun alanları yapacağız. Akçaabat’ın sorunlarını ancak Ak Parti çözer.”dedi.

Ziyaret sonrasında Yıldızlı Belde Teşkilatında yerel seçimlere hazırlık çalışmaları çerçevesinde Seçim Koordinasyan Merkezi toplantısı yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler