Karda Hasar Gören Yollar Onarılıyor

Karda Hasar Gören Yollar Onarılıyor

Kar mücadelesi nedeniyle hasar gören asfalt yollar bakım onarım çalışmaları yapılıyor

Kar mücadelesi nedeniyle hasar gören asfalt yollar bakım onarım çalışmaları yapılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sırasında gerçekleştirilen yol açma ve tuzlama çalışmaları nedeniyle hasar gören asfalt yollarda onarım çalışmalarına süratle başladı.

Bu kapsamda özellikle ana yollar, cadde ve bulvarlarda sıcak ve soğuk asfalt ile bakım çalışmaları icra edilirken Ortahisar ilçesinde bugün Boztepe yolu, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Köseoğlu Caddesi ve Numune Hastanesi bölgesinde bakım-onarım çalışmaları icra edildi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığını hatırlatırken, “İlçe belediyelerimizle birlikte çok ciddi kar mücadelesi çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız nedeniyle asfalt yollarımızda bazı hasarlar meydana geldi. Bu hasarların derhal ortadan kaldırılması, daha da büyümesinin önüne geçilmesi için kar mücadele çalışmalarımızın sonlanmasıyla birlikte havaların güzel olmasını da fırsat bilerek hemen gerekli bakım onarım çalışmalarımıza başladık. Süratle gerçekleştirmekte olduğumuz bu çalışmalarla milli servetimizi korumuş oluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler