Karara İtiraz Ettiler

Karara İtiraz Ettiler

Karara İtiraz Ettiler

Büyükşehir belediye başkanlığına minibüslerdeki on yaş uygulaması ile ilgili itiraz dilekçesini yazdık UKOME'ye teslim ediyoruz inşallah almış oldukları bu yanlış kararı tekrar gözden geçirerek kararı iptal ederler.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan dolmuş ve servis araçları için 10 yaş kararına itiraz resmileştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclisi bir süre önce almış olduğu servis ve minibüs taşımacılığı yapan araçlar için 10 yaşından küçük olma kararına Akçaabat başta olmak üzere tüm oda başkanlarından itiraz gelmişti. Konuyla ilgili daha önce de AK Parti Trabzon milletvekili Adnan Günnar ve Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na bilgi vererek destek isteyen şoförler bu olaya resmi olarak ta itiraz etti.

Akçaabat Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, karara itiraz dilekçesini Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne (UKOME) yaptı. Dilekçede alınan kararın oluşturacağı olumsuzlukları ve esnafın uğrayacağı zararı dile getirdi.

akcaabat-soforler-odasi.jpg
osman-gokhan-bali-001.jpgDilekçe Oda başkanı Ali Şemtürk tarafından Ulaşım Daire Başkanı Osman Gökhan Bali'ye teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler