Karan'nın Hedefi 3 Vekil

Karan'nın Hedefi 3 Vekil

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan genel seçimlerde hedef koydu..

 

CHP Trabzon Milletvekili Adayları ve Aday Adayları Nostalji Cafe’de bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi..

 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, önümüzdeki Çarşamba günü Volkan Canalioğlu’nun da Trabzon’a gelmesiyle sahaya çıkacaklarını söyledi.

 

Karan, “CHP birkaç gün önce bir önseçim gerçekleştirdi. Bu ön seçimde Ali Türen Öztürk birinci çıktı. Delegemizin duruşuna saygı gösteriyoruz. Bizim hedefimiz Trabzon’da birinci parti olmaktır. Ben inanıyorum ki CHP Trabzon’dan en az üç vekil çıkaracaktır” dedi.

 

Aday olamayan arkadaşların da adaymış gibi 12 Haziran’a kadar sahada olacaklarını belirten Karan, “Guruplar halinde seçim bölgelerimize gideceğiz. Örneğin Ali Türen Öztürk Akçaabat, Düzköy taraflarında çalışma yapacak, Volkan Canalioğlu ve Güzide Uzun ise doğu bölgelerde Of, Hayrat, Köprübaşı taraflarında olacak. Bizde her tarafı gezeceğiz, her eve gireceğiz, herkese CHP’nin projelerini anlatacağız” diye konuştu.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Ali Türen Öztürk ise, yapılan önseçimin olgunluk içinde geçtiğini belirterek, “Kırgınlık, dargınlık bize göre değil. Üyelerimizin kararına herkes saygı duymalıdır. Herkes kendisi için değil parti için çalışmalıdır. ‘Ben varsam partim vardır’ anlayışını benimsemiyoruz”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset