Karan'dan İddialı Açıklamalar

Karan'dan İddialı Açıklamalar

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm yerlerim yerlerinde iddialı olduklarını belirtti.

 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm yerlerim yerlerinde iddialı olduklarını belirtti.

chp-yavuz-karan250.jpg

Yavuz Karan partisinin Akçaabat İlçe Parti Binası’nda yaptığı açıklamada Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’na yüklendi. Şefik Türkmen’in dürslüğünün artık sorgulandığını iddia eden Karan “Akçaabat’ta 19 yılıdır belediye başkanlığı yapan Şefik Türkmen, bu sürenin 14 yılını iktidar partilerindeyken yapmıştır. Bugün iktidar partisinin başkanı olmanın çok büyük avantajı olmasına rağmen iktidar partisinin nimetlerinden faydalanmamıştır. Faydalanmış ise belli kişiler faydalanmış ve halka bu faydalar inmemiştir” dedi. Akçaabat belediyesinin imar uygulamalarını da eleştiren Karan “Akçaabat’ta yapılan imar uygulamaları ile vatandaş mağdur edilmiştir. Vatandaş bina yaparken arsasının % 30 veya %40’na izin verilirken belediyenin yapmış olduğu binaların arsasında ise bu oran % 100’dür, arsanın tamamını inşaat alanı olarak kullanmıştır. Vatandaşa gelince yasalar uygulanıyor ama belediye kendi bu yasayı uygulamıyor. Artık dürüstlüğü sorgulanır hale gelmiştir” dedi.

Başkan Türkmen’in bazı müteahhitlerle ortaklığı olduğunu da iddia eden Karan “Akçaabat’ta bir sorununuz varsa hemen bunu şu müteahhide verin o sizin sorununuzu çöze diyorlar. Acaba bu müteahhit ile Başkanın ortaklığı mı var. Bunu Başkan açıklaması gerekir” dedi.

AK Parti Trabzon Milletteki Aydın Bıyıklıoğlu’na da yüklenen Yavuz Karan “Sayın Bıyıklıoğlu cemaat kontenjanından gelerek Trabzon’da Milletvekili seçilmiştir. Ama halkın sorunlarından uzak kalmıştır. Akçaabat’ta sorunu olan insanlardan sorunları ile ilgili dilekçe almaktadır. Aldığı bu dilekçelerden hangisini çözmüştür. Kaç kişiyi işe koymuştur. Sokağa çıkalım ve 100 kişiye “vekili tanıyor musunuz ?” diye soralım. 50 kişi çıkarsa ben il başkanlığını bırakırım” şeklinde konuştu.

SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ  YEŞİL LİNKLERE TIKLAYINIZ

 1.SES KAYDI

 2. SES KAYDI

 3. SES KAYDI

 

Not:Haberin görüntülerini kısa süre sonra sitemizde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset