Karan'dan Belediyeye Yaylım Ateşi

Karan'dan Belediyeye Yaylım Ateşi

Yavuz Karan Başkan Türkmen İçin Öyle Şeyler Dedi ki.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığıca danışma meclisi, toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleşen toplantıya, CHP Trabzon il başkanı Yavuz karan, İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan il başkanı Yavuz karan, parti olarak hedeflerinin yerel seçimler olduğunu ve Akçaabat belediye başkanlığını kazanmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti. Yavuz Karan “Akçaabat’ta uzun yıllardır belediye yanlışlar yapmaktadır. Yaptığı yanlış uygulamalar sonucu halkını mağdur eden bir belediye haline gelmiştir. Son olarak yapılan imar uygulamaları vatandaş mağdur edilmiştir. Trabzon’un hiçbir yerinde yol yapmak için imar uygulaması yapmamışken Akçaabat belediyesi bunu yapmış halkını mağdur etmiştir. Trabzon’da tanjant yapıldı, kimin yerinden yol geçmiş ise parasını ödeyerek geçildi. Akçaabat’ta bunu neden böyle yapmıyorlar. Bunun açıklamasını belediye başkanı yapmalıdır” dedi.

Yavuz Karan, partinin olağan genel kurulunun yaklaştığını ve genel kurulda başka bir aday çıksa dahi mevcut Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini de belirti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler