Karan İl Başkanı

Karan İl Başkanı

CHP Trabzon İl Başkanlığına Akçaabatlı hemşehrimiz Yavuz Karan seçildi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu’nun Parti Meclisi’ne seçilip Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle boşalan il başkanlığına, Başkan Vekili Yavuz Karan seçildi.Karar Genel Merkez tarafından onaylanmak üzere Genel Merkeze fakslanırken, yeni il başkanı Karan, "CHP kendisine Trabzon’da birinci parti olma hedefini koymuştur" dedi.


CHP Genel Merkezi’nde artık Trabzon’dan bir Genel Başkan Yardımcısı bir de Grup Başkanvekili olduğunu belirten Karan şöyle dedi:

 "Bu anlamda Genel Merkez’in Trabzon’dan beklentileri artmıştır. Bu beklentilere cevap vermek boynumuzun borcudur. Biz de bu çerçevede Trabzon’da CHP’yi birinci parti yapmak noktasında çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısında bunu gündem maddesi olarak belirledik. Genel seçimlerde birinci parti olmak için gerekli olan çalışma planı ve programımızı hazırlayacağız. Yönetim kurulu toplantısında Trabzon’da nasıl birinci parti oluruz bunu konuştuk. Birkaç güne kadar seçim startını veriyoruz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset