Karan Akçaabatla Buluştu

Karan Akçaabatla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi 2.sıra milletvekili adayı Yavuz Karan seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat' taydı.

Cumhuriyet Halk Partisi 2.sıra milletvekili adayı Yavuz Karan seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat' taydı.

Kıraathane ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Karan, vatandaşların sorunlarını dinledi. Akp iktidarında Akçaabat'ın en çok kaybeden ilçe olduğunu sık sık vurgulayan vekil adayı, bunun nedenini ise '' Büyük bir kent görüntüsünde olmamıza rağmen Akçaabat son yıllarda devlet yatırımlarından hak ettiğini bulamamış,nasibini alamamıştır.Dolayısıyla kentimize hizmet gelmemektedir.'' diye açıkladı. Karan, '' Yıllardır 2.üniversite gelecek diye Akçaabatlıları kandıranlar,üstgeçitlerde 2.üniversitemiz hayırlı olsun propagandası yapanlar,görüyoruz ki 13 yılın sonunda bunun bir yalan olduğunu kamuoyundan gizleyemezler. Üzülerek belirtmek gerekir ki ortada ne 2. üniversite var,ne de atılmış bir temel '' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Trabzon'a 2.üniversitenin kazandırılması ve yer konusunda gerekli çalışmalar yaptıklarını belirten Karan, '' Bugün 55-60 bin civarında bulunan öğrenci sayısının 85-90 bine çıkması demek,kentimiz,Trabzon'umuz için kalkınma,gelişme anlamına gelmektedir.Halkın talepleri doğrultusunda icraat gerçekleştiren bir siyasi iktidara ihtiyaç vardır,üzülerek söylemeliyim ki kentimizde çuvalla oy olan Akp'nin siyasi irade gösterebilecek ne kapasitesi ne birikimi ne de cesareti vardır. Kolayca oy alabildikleri bu kenti cezalandırmışlardır '' diye konuştu.

Vatandaşların, Bizim Yavuz diye seslendiği bir aday olmanın haklı mutluluğunu yaşayan vekil adayı '' Ben Akçaabatlı bir aday olarak,bu memleketin her taşını,her karış toprağını bilen bir aday olarak hemşehrilerimin kendi çocuklarına sahip çıkma yolunda gösterdikleri gayretleri ve coşkularını görüyorum. Akçaabat'ta bu seçimde büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Akçaabatlılar kendi evlatlarına sahip çıkacaklardır '' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset