Karaçukur'dan Başkanlık Önerisi

Karaçukur'dan Başkanlık Önerisi

Akçaabat Sebatspor için adı geçen Osman Karaçukur, başkanlık için sitemkar açıklamarda bulundu.

Akçaabat Sebatspor’da isi başkanlık için geçen Osman Karaçukur imalı açıklamalarda bulundu. Karaçukur "Kulübe başkan olacak işi bilen   Adnan Topsakal ve  Mustafa Türkmen vardır” dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat ilçe Kongresi’ne katılan karaçukur sitemiz editörü Derviş Altuntaş'a  açıklamalarda bulundu.

Daha çok sitemkar olarak yaptığı açıklamalarda, Başkanlık için ilginç isimler verdi. Karaçukur “İsmimin Akçaabat Sebatspor’da başkanlık  olarak telaffuz edenlere şükranlarımı sunuyorum.  Akçaabat Sebatspor  Akçaabatlının malıdır. Akçaabatlıların olmalıdır. Buraya başkanlık için birileri gerekiyorsa öncelikle Akçaabat’ın önde gelen kurmayları var. Adnan Topsakal, Mustafa Türkmen gibi işi bilenler var. Ben onların bu işi ele almasından yanayım. Onların daha alt kademesinde yer almamdan yanayım.  Akçaabat Sebatspor’un bir üyesiyim bana düşecek ne görev varsa geçmişte yerine getirdim, bundan sonrada yerine getiririm. Ama bu işi Akçaabat’ta olan  kişiler ve iş adamları var, ben onların almasından yanayım” dedi.

 

SİYASETE DEVAM MESAJI…

 

MHP’nin emrinde olduğunu da belirten Karaçukur “29 Mart seçimlerine kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesiydim. Ama Mart 2009’dan sonra atık Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir üyesiyim. Şu ana kadar aldığım her görevi bana başkaları uygun görmüş ve vermişlerdir. Bu anlamda partim bana hangi görevi verirse onu yapmak gayreti içinde olurum. Bu görevin ne olduğu da önemli değildir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler