Karaçukur'dan 4  Proje

Karaçukur'dan 4 Proje

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, Seçim gezilerini sürdürüyor.

 

Akçaabat’ın en büyük derneklerinden birisi olan Akçaabat Kölemenoğulları Derneği’ini ziyaret eden Karaçukur’a  MHP Meclis Adayları, Aydın Berberoğlu,  Yıldıray Burnaz, Hasan Doğan, Osman Kalaycı, Aslan Güner, Abdurrahman Demirci ve çok sayıda partilileri, Dernek Başkanı  Kemalettin Kölemenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Osman Karaçukur Dernek üyelerine yönelik yaptığı açıklamada, Akçaabat’ın değişime ihtiyacı olduğunu, bunun için bir çok proje ile göreve talip olduklarını söyledi. Acil yapılması gereknleri 4 başlık halinde toplayan Karaçukur, bunların, su, trafik, İmar ve istihdam olduğunu belirtti.

Akçaabat’ın suyunun çok acil çözüme kavuşturulması gerektiğin vurgulayana Karaçukur “Rusya’dan doğalgaz geldi, ama nedendir bilinmez Işıklar’daki suyu Akçaabat’a gelemedi. Bunda sorumluluk kime aittir. Akçaabatlının temiz su içmeye hakkı yokmudur” diye konuştu. 

 

İnönü Caddesi’ni belediye Pasajından itibaren trafiğe kapatmayı planladıklarını ve buranın nezih bir cadde yapacaklarını da ifade eden Karaçukur “Akçaabat için çok güzel olacak bir proje yapacağız. Buradaki esnaf arkadaşlarında görüşü doğrultusunda bu caddeyi trafiğe kapatıp insanlarımızın rahatça yürüyebileceği bir cadde haline getireceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Siyaset