Karaçukur Tütünspor'da

Karaçukur Tütünspor'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, Tütünspor kulübünü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, Tütünspor kulübünü ziyaret etti.

 

 

Tütünspor Kulübü Başkanı Metin Kazancıoğlu ve yönetim kurulu yeleri tarafından karşılanan Karçukur’un ziyaretinde, MHP  Akçaabat Belediye Meclis adayları da yer aldı.

 

Kulüp Başkanı Metin Kazancıoğlu, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Tütün spor yönetimi olarak tüm siyasi adaylara eşit mesafedeyiz. Tütünspor kulübüne yaptığınız ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ederim dedi.

Osman Karaçukur ise yaptığı konuşmada, spo kulübü yönetmenin çok zor bir iş olduğunu  ve yöneticilerinin amatör ruhla ama profesyonelce kişiler olduğunu belirterek bu kulüplere herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini söyledi. Karaçukur “ Akçaabat’ta futbol denilince akla, Akçaabat Sebatspor ve Tütünspor gelir. Her iki kulübümüz ve diğer amatör kulüplerimiz bizim için birer sosyal değerlerdir. Bunları koruyup kollamak hepimizin görevidir” dedi.

Özellikle futbol kulüplerinin saha sorununun Akçaabat’ta hat safhada olduğunu da ifade eden Karaçukur “Bizim projelerimizden biriside festival alanının yeniden düzenlenmesi ve buraya spor alanları yapmaktır. Burada yapacağımız futbol sahaları  kulüplerimizin hizmetinde olacaktır” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset