Karaçukur Sanayide

Karaçukur Sanayide

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, sanayi esnafını ziyaret etti.

Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek 29 Mart'ta yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için destek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, Akçaabat’ın geleceğini teminat altına almak için heyecan, cesaret, birikim, proje tecrübesi ve çalışkan bir ekip gerektiğini, bu ekibin de MHP’de mevcut olduğunu belirterek “Bir memlekete hizmet etmek için öncelikle hizmet aşkı ile dolu olmak gerekir. İnanıyorum ki o zaman hiçbir sorun kalmaz. Bu pırıl pırıl ve hepsi hizmet aşkıyla dolu meclis üyesi arkadaşlarımızla, Akçaabat'ta 29 Mart 2009 seçimlerinden zaferle ayrılacağımızdan hiç şüphem yok” diye konuştu.

MHP Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur seçimlere yaklaşık kısa süre kala Tosun Sanayi Sitesi’nde ve Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Beraberindeki meclis üye adayı arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği ziyarette tek tek esnafın elini sıkan belediye başkan adayı Karaçukur, projelerini anlatan bröşürleri dağıtarak vatandaşlardan oy istedi.

Yaptığı konuşmalarda istihdamın önemine değinerek Akçaabat’ta yeni iş alanları yaratacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, gençlerin en büyük sıkıntısının iş olduğunu dile getirdi ve ilk olarak esnafın yüzünü güldürecek projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Esnafların sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirten Karaçukur, “Sorunlarınızı gidermek için geliyoruz. Sizler bizi seçeceksiniz. Bizde sizlere en iyi hizmeti sunacağız.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset