Kanlı Nigar Başlıyor

Kanlı Nigar Başlıyor

Kanlı Nigar Başlıyor

1999 yılında kurulan, aralıksız her yıl en az bir oyunla seyirci karşısına çıkan Akçaabat Belediye Tiyatrosu, 2015-2016 sezonunda Kanlı Nigar adlı oyunun provalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sadık Şendil’in yazdığı, Osman Gümrükcü’nün yönettiği Kanlı Nigar adlı komedi türü oyunda, Akçaabat Belediyesi Tiyatro Oyuncuları Recep Şen, Bülent Mumcu, Medet Cihanoğlu, Hatice Yıldız, Kübra Kamiloğlu, Ömer Değirmenci, Yağmur Hacısalihoğlu, Cihangir Cihanoğlu, Yusuf Altın, Sadık Şahin Çarkcı rol alırken ışık ve müzikte Çağlar Hacısalihoğlu görev yapacak.

Oyunun Yönetmeni Osman Gümrükcü, Akçaabat belediye Tiyatrosu ile yıllardır güzel işlere imza attık. Hem Akçaabat’ta düzenlenen Tiyatro Festivaline hem de diğer illerdeki tiyatro festivallerine katıldık. Bu yıl Kanlı Nigar adlı oyunu hazırlıyoruz. Tiyatroseverlerin keyifle izleyebileceği bir oyun olup sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyunumuz yeni yılda sahnelemeyi düşünüyoruz. Akçaabat Belediyesi çalışmalarımıza her konuda destek sağlamaktadır. Bu da bizim çalışma şevkimizi artırmaktadır.

2-025.jpg

Ayrıca Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ile tiyatro yönetmeni Osman Gümrükcü Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş’i makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsundediler, hem de Trabzon’daki tiyatro faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler