Kan Verene Akaryakıt Hediye

Kan Verene Akaryakıt Hediye

Akçaabat'ta bir iş adamı tarafında kan bağışında bulunan kişilere akaryakıt verildi. VİDEO HABER

İlçenin Yaylacık Mahallesi Sahil Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği  tarafında  her yıl düzenlene kan bağışı kampanyasına bu yıl iş adamı Yaşar Erbaşaran da destek verdi.  Yaşar Erbaşaran, kampanya dolayısıyla kan veren her vatandaşa 20 TL'lik akayyakıt kartı verdiklerini ve amaçlarının kampanyaya vatandaşların ilgi göstermesini sağlamak olduğunu ifade etti. Yaşar Erbaşaran “Dernek yöneticileri her yıl düzenledikleri kan bağışı kampanyasına bu yıl bir destek vermem için ricada bulundu. Ben de kan veren her vatandaşımıza ufakta olsa bir katkı yapmak için 20 TL’ik akaryakıt çeki sözü verdim. Kampanya her katılan vatandaşımız Erbaşaranlar Petrol Ofisi'nden 20 TL’lik yakıt vereceğiz. Kampanyada kaç kişi katılırsa katılsın o kadar akaryakıt fişi vereceğim” dedi.

kan-bagisi1.jpg

Yaşar Erbaşaran, Kan bağışının sosyal bir sorumluluk olduğunu ve sağlıklı her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini, bunun yanında ekonomik gücü iyi olanların ise bu bağışları bu tür organizasyonlar ile desteklemeleri gerektiğini de ifade ederek “burada yaptığımız çok büyük bir katkı değil. Ancak yaptığımız işin diğer iş admlarımıza örnek teşkil etmesini arzu ediyoruz” dedi.

kan-bagisi5.jpg

Yaylacık Mahallesi Sahil Camii İmamı Fehmi Atasoy ise yaptığı açıklamada, cami derneğinin bir çok sosyal konuda aktif görev aldığını ve her yıl kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. İmam Atasoy “Bu kampanya ile cami cemaatimizin ve vatandaşlarımızın kan verme alışkanlığı kazanmasını istiyoruz. Her yıl böyle bir kampanaya düzenliyoruz. Bu yıl kampanyamıza destek veren iş adamı Yaşar Erbaşaran’a ve diğer iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Kampanya ile Akçaabat’ta bir rekor kırarak en az 100 ünite kan bağışı toplamayı amaçlıyoruz” dedi.

Kan bağışı devam eden kampanya dolayısıyla çok sayıda vatandaş kan vermek için uzun süre sırasını gelmesini beklediği gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler