Kan Bağışına Destek

Kan Bağışına Destek

Akçaabat iş adamı Yaşar Erbaşaran yaylacık sahil camiinin düzenleyeceği kan bağışı kampanyasına katılarak kan verecek olan her vatandaşa 30TL'lik akaryakıt kartı vereceklerini söyledi

Akçaabat iş adamı Yaşar Erbaşaran yaylacık sahil camiinin düzenleyeceği kan bağışı kampanyasına katılarak kan verecek olan her vatandaşa 30TL'lik akaryakıt kartı vereceğini söyledi. Bu yıl 8.si düzenlenecek olan kan bağışına vatandaşların ilgi göstermesini sağlamak olduğunu ifade etti. Yaşar Erbaşaran kan veren her vatandaşımıza ufakta olsa bir katkı sağlamak istediğini belirterek “ her kan bağışı yapana 30 TL’lik akaryakıt çeki sözü verdim. Kampanya her katılan vatandaşımız Erbaşaranlar petrol ve Aytemiz Petrolden 30 TL’lik yakıt vereceğiz. Kampanyada kaç kişi katılırsa katılsın o kadar akaryakıt fişi vereceğim” dedi.

Yaşar Erbaşaran, Kan bağışının sosyal bir sorumluluk olduğunu ve sağlıklı her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini, bunun yanında ekonomik gücü iyi olanların ise bu bağışları bu tür organizasyonlar ile desteklemeleri gerektiğini de ifade ederek “burada yaptığımız çok büyük bir katkı değil. Ancak yaptığımız işin diğer iş adamlarımıza örnek teşkil etmesini arzu ediyoruz” dedi. Yaşar Erbaşaran rahmetli olan babası Baki Erbaşaran için her yıl Mevlüt okutmak yerine bu tür hayırlar yaptığını söyledi.

 

Yaylacık Mahallesi Sahil Camii İmamı Fehmi Atasoy ise yaptığı açıklamada bu yıl 16 Mayıs Cuma günü saat 11.00 ile 19 .00 saatleri arası yaylacık sahil camisinde kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini söyledi. İmam Atasoy “Bu kampanya ile cami cemaatimizin ve vatandaşlarımızın kan verme alışkanlığı kazanmasını istiyoruz. Her yıl böyle bir kampanaya düzenliyoruz. Bu yıl kampanyamıza destek veren iş adamı Yaşar Erbaşaran’a teşekkür ediyoruz. Camimizde yapılan bu kan bağışı kampanyasına herkesin katılmasını bekliyoruz.  Bu yıl rekor kırarak en az 150 ünite kan bağışı toplamayı amaçlıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler