Kamyonet Dereye Uçtu

Kamyonet Dereye Uçtu

Akçaabat'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatında kaybetti.

AA muhabirin edindiği bilgiye göre, ilçenin Hıdırnebi Yaylasından şehir merkezi yönüne gitmekte olan Mustafa Topsakal yönetimindeki 61 KL 744 plakalı kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Arpacılı köyü mevkiinde dereye yuvarlandı.

mustafa-topsakal.jpg
Kazada Hayatını kaybeden Mustafa Topsakal


arpacili-kaza2.jpg

Kazada sürücü  Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Sorumlusu Mustafa Topsakal (42) ve araçta bulunan Mehmet İğci (47) olay yerinde hayatını kaybetti.

Tesadüfen Bulundular. Bugün Hıdırnebi Yaylası'ndan dönen ve olayın gerçekleştiği yerde aracına yaşlı bir kişi alan Akçaabatlı işadamı Sadık Atmaca, araca aldığı kişinin kendisine derede bir araç gördüğünü söylemesi üzerine yoldan geri dönen Atmaca acı olayı gördü. Ters dönen araç içerisinde 2 kişinin ölü olarak sıkıştığını farkeden Sadık Atmaca, güvenlik güçlerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve ambulans gönderildi.

Olay Gece Olmuş Olabilir.

Öte yandan Mustafa Topsakal'ın kullandığı aracın gece dereye uçmuş olabileceği düşünülüyor. Uzun süre araç içerisinde kalan cezetlerde ölüm katılığı geliştiği gözlendi. 

arpacili-kaza3.jpg

arpacili-kaza4.jpg

arpacili-kaza6.jpg

arpacili-kaza.jpg

 

Haber ve Fotoğraf: Derviş Altuntaş

akcaabatajans.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler