Kalkışım Kesin Yok

Kalkışım Kesin Yok

Akçaabat Sebatspor'da Cemil Kalkışım kesin aday değil. Yönetim içrerisinden birisiyle yola devam edilecek.

Akçaabat Sebatspor"da basın sözcüsü Hayati Yavuz, başkan Cemil Kalkışım"ın sağlık sorunları nedeniyle göreve devam etmeyeceğini ve hafta sonu yapılacak genel kurulda yönetim kurulu içerisinden birisinin başkanlığında göreve devam edeceklerini söyledi.

 

Hayati Yavuz AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkan Cemil Kalkışımın sağlık sorunları olduğunu, bu nedenle göreve devam etmeyeceğini ifade ederek “Başkanımızın sağlık sorunları var. Bu sorunları varken göreve devam etme konusunda kendisini zorlama hakkımız olmadığını düşünüyoruz. Ancak oğlu yönetimdeki görevine devam edecek.  Başkan Kalkışım da dışarıdan oluşacak yönetime maddi ve manevi destek verecektir” dedi.

Hayati Yavuz, Akçaabat Sebatspor"un yönetimsiz kalacak bir kulüp olmadığını ve mevcut yönetim içerisinden birisinin başkanlığında tekrar aday olacaklarını ifade ederek  “Yönetim kurulumuz bu göreve geldiğinden beri önemli çalışmalar yapmıştır. Yönetim kurulunu oluşturan her arkadaşımız başkanlık yapacak kapasiteye sahiptir. Bu nedenle içimizden seçeceğimiz bir kişinin başkanlığında göreve devam edeceğiz. Burada isim önemli değildir. Kimi seçersek seçelim o arkadaşın etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.   Bu kişinin kim olacağına bu akşam yapmayı planladığımız toplantıda karar vereceğiz” dedi.

 

Yönetim kuruluna yeni arkadaşları dahil etmek niyetinde olduklarını da açıklayan Yavuz sözlerini şöyle tamamladı “Şuan ki yönetim kurulumuza ilave olarak birkaç kişi daha yönetime alacağız. Alacağımız arkadaşların ekonomik olarak güçlü arkadaşlar olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor