Kalkışım Aday Değil

Kalkışım Aday Değil

Akçaabat Sebatspor’da Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, olağan genel kurul kararı aldıklarını ve kongrede tekrar aday olmayacağını açıkladı.

 

 

Başkan Cemil Kalkışım AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübü zor şartlarda aldıklarını ve bugünlere getirdiklerini belirterek “Kulübü zor şartlarda devraldık ve bugünlere getirdik. Ama kendimizi başarılı olarak görmüyoruz. Başarı takımı şampiyon yapmak veya bir üst lige çıkarmaktır. Biz bunu başaramadık” dedi.

 

Yeni yüzlere ihtiyaç duyulduğunu da ifade eden Kalkışım “Kulübün olağan genel kurul zamanı gelmişti ve biz bu kararı aldık. Genel Kurulda tekrar aday olmam gibi bir şey söz konusu değildir. Bu kulübü daha iyi yerlere taşıyacak arkadaşların arkasındayız” dedi.

 

Başkan Kalkışım'ın ligde kalmayı bir başarı olarak görmemesi ise ve "biz başarılı olamadık" ifadelerini kullanması, bazı kişilere kırgın olduğu yönünde yorumlandı.

 

Öte yandan Akçaabat Sebatspor’da olağan genel kurulun 12 Haziran’da Kulüp tesislerinde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 19 Haziran 2010 tarihinde Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor