Kalıntaş Şenlendi.

Kalıntaş Şenlendi.

Çiçek Konser Organizasyonu tarafından organize edilen konser,Kalıntaş Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çiçek Konser Organizasyonu ve Kalıntaş Düğün Salonu’nun ortaklaşa organize ettikleri konser, 27 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Düzköy yolu üzerindeki Kalıntaş Düğün salonu’nda gerçekleştirilen konserde arabesk müziğin önde gelen isimlerinden Müslüm Gürses de yer aldı.
Sunuculuğunu gazetemiz muhabirlerinden Köksal Ustaoğlu’nun yaptığı konsere Akçaabat’ın yanı sıra Trabzon’dan gelen genç ağırlıklı bir izleyici profili takip etti.
İlk olarak Türk Halk Müziği’nin genç seslerinden Nejla Nazlı’nın sahne aldığı ve birbirinden güzel türküleri başarıyla yorumladığı konserde, özellikle seslendirdiği asker türküleriyle bol alkış aldı.
Daha sonra sahne alan Özgür Eren ise Türk sanat müziği’nin beğenilen eserlerini mükemmel bir şekilde yorumladı. Trabzon Erdoğdulu olan ve müzik yaşantısını İstanbul’da sürdüren Özgür Eren, dinleyicileriyle kurduğu diyalog ve sahne performansıyla da beğeni topladı.
Oryantal Melisa’nın kısa süreyle sahne aldığı konser programına özgün müziğin yeni seslerinden yağmur’un konseriyle devam edildi. Yaklaşık yarım saat sahne alan Yağmur, dinleyicilerden gelen istekleri de seslendirdi.
Filiz Fitil’in yöresel türkülerin ağırlık oluşturduğu konserinin ardından ise arabesk müziğin önde gelen isimlerinden Müslüm Gürses sahne aldı. Hayat arkadaşı Muhterem Nur’un eşlik ettiği Müslüm Gürses, basın mensuplarına fotoğraf çekme yasağı koydu. Eski ve yeni eserlerinden hazırladığı repertuarla sahne alan Müslüm Gürses’e hayranları yoğun tezahüratta bulundu.
Kemanda Veysel Nazlıgül, kanunda Serkan Esen, bağlamada Tacettin Özdemir, klavyede Aytekin Öztürk ve ritimde Mustafa Korkmaz’ın eşlik ettiği Müslüm Gürses yaklaşık bir saat sahnede kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat