Kaleci Erhan da Sebat'ta

Kaleci Erhan da Sebat'ta

Akçaabat Sebatspor Değirmenderespor'dan kaleci Erhan ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Akçaabat Sebatspor, geçen sezon Değirmenderespor'da forma giyen kaleci Erhan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sebatspor Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk hazır bulundu.

           

            SEBATSPOR BİR MARKADIR…

 

            İmza töreni sonrası sitemiz muhabirine açıklama yapan Hüseyin Öztürk, Akçaabat Sebatspor’un bir marka olduğunu kulüp zor koşullar da olsa bile en iyi transferleri yapacak güce sahiptir dedi. Öztürk “Akçaabat Sebatspor geçen sezon geçirdiği zor dönmeler nedeniyle futbolcularımız ve yönetim çokça eleştirildi. Ancak bu takım ligde kalmayı başardı ve büyük bir başarı elde etti. Şimdi geçen sezon takımda oynayan bir çok sporcu Trabzonspor dahil birçok kulübe imza attı. Bir çoğununda görüşmeleri sürüyor. Böyle bir sezondan sonra bizim sporcularımız diğer kulüpler tarafından beğenilip alınıyorsa bu Akçaabat Sebatspor isminden kaynaklanıyor. Çünkü Akçaabat Sebatspor bir markadır. Markalarında değeri herkesçe bilinir” dedi.

            Öztürk, Arsinspor’dan Hakan Bayraktar ve Değirmenderespor’dan Eyüp, Ediz ve Mehmet Ali’den sonra, kaleci Erhan’ı da kırmızı beyazlı kulübe kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek “Akçaabat Sebatspor da transfer hiçbir zaman sona ermez. Bize katkı sağlayacağına inandığımız sporcuları almaya devam edeceği. Oluşturacağımız takım sezona damgasını vuracağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

Kaleci Erhan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor