Kalaycı Şube Müdürü

Kalaycı Şube Müdürü

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki Akçaabatlı şube müdürü sayısı 3’e çıktı.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki Akçaabatlı şube müdürü sayısı 3’e çıktı. Miktat Eyüpoğlu’nun Müdür Yardımcısı olarak, Mustafa Yol ile Hüseyin Öztürk’ün de şube müdürü olarak görev yaptığı Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 3’üncü şube müdürümüz Musa Tahsin Kalaycı oldu.
Bulancak Milli Eğitim Müdürü iken Giresun Çanakçı Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve burada 1 Kasım Perşembe günü görevine başladıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Trabzon’da görevlendirilen Musa Tahsin Kalaycı, yeni görev yerinde 2 Kasım’da işbaşı yaptı. Şube Müdürü Kalaycı’nın yeni görev yerinde özlük işlerinden sorumlu olacağı öğrenildi.
Kadrosu Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü’nde iken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Akçaabat Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Tahsin Kalaycı, bu makamı uhdesinde bulunduran Mehmet Salih Köse’nin yeniden görevine iadesi ile Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılmış, izninin dolmasının ardından işbaşı yaptığı Bulancak’taki görevinden de aynı gün Çanakçı’ya atanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Eğitim