Kahraman Rekortmen

Kahraman Rekortmen

Hüseyin Kahraman 30 yıldır Koçlu Muhtarı

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde bir kez daha Koçlu Muhtarlığı’na seçilen Hüseyin Kahraman bir rekora imza attı. Muhtarlıkta 30 yılını tamamlayan Hüseyin Kahraman, seçmenlerinden bir kez daha onay alarak 7’nci kez muhtar seçildi.

24 Mart 1984 tarihinde köylülerinin isteği üzerine muhtarlığa adaylığını koyan ve girdiği seçimde köylülerinin teveccühünü kazanarak muhtar olan Hüseyin Kahraman, tam 30 yıl sonra da rakipsiz olarak girdiği seçimde komşularından aynı teveccühü görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Büyükşehire bağlı bir ilçe belediyesi olan Akçaabat’ta bu kez mahalle muhtarı olarak hizmet vereceğini belirten Kahraman, mahallelisinin gösterdiği ilginin çalışmalarına şevk verdiğini de belirterek, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mahallelim için en iyi hizmeti yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Çeyrek asrı tamamladıİlçemizde çeyrek asrı tamamlayan muhtarlardan biri de Karaçayır Muhtarı Beytullah Altın. 5 dönemdir yürüttüğü görev için mahallelisinin isteği üzerine tekrar aday olan ve rakipsiz girdiği seçimde sandık başına giden tüm mahallelisinden oy alan Altın, yeni dönemdeki çabasının ise köyünden geçen grup yolunun tamamen asfaltlanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Plaket almışlardı. Hatırlanacağı üzere Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli her iki muhtarımızı da muhtarlıkta çeyrek asrı tamamlamalarından ötürü geçtiğimiz günlerde birer plaketle onurlandırmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler