Kadirli Kaymakamı'na Veda Etti

Kadirli Kaymakamı'na Veda Etti

Akçaabat’a Kaymakam olarak atanan Kadirli Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy için Kadirli’de veda yemeği düzenlendi.


Düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada Kadirli'de 5 yıldan bu yana görev yaptığını artık kendisinin de bir Kadirlili olduğunu ve bununla gurur duyduğunu belirten Ulusoy, şöyle konuştu:

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile görev yapıyorum. Buradaki görev süresince birçok başarılı çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. 5 yıl geçti şimdi benim veda etme zamanım geldi. Bu anlamlı programda beni yalnız bırakmadığınız ve böyle büyük bir katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum."

Belediye Başkan Vekili Ahmet Gürsoy ise konuşmasında, Ulusoy'un görevi süresince büyük çalışmalara imza attığını söyledi.

Konuşmaların ardından Ulusoy'a kaymakamlık personeli tarafından Cumhuriyet altını takarken, Başkan Vekili Gürsoy, Karatepe kilimi, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ve Kadirli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Akdoğan tarafından plaket takdim edildi.

Etkinliğe Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Erdem Dalkılıç, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alaaddin Eşsiz, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri, daire ve okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler