Kadir Hocaya Son Görev

Kadir Hocaya Son Görev

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Kadir Özcan'ın cenaze töreni saat: 11'de Yavuz Selim Stadın'da yapılıyor.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kadir Özcan için tören düzenleniyor.

Trabzonspor’un peş peşe şampiyonluklar yaşadığı dönemde kadrosunda bulunan efsane oyuncularından ve 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan’a son görevini yerine getirmek isteyenler Yavuz Selim Stadına akın etti.

Kadir Özcan’ın naaşı stadın ortasına yer alan katafalk üzerine 1461 Trabzonlu futbolcular ve teknik heyetin omuzlarında getirildi.

Tribünlerden ''Biliyoruz efsane bizimlesin’’,''61 ruhu sizi asla unutmayacak’’, ''Cennetin defansı geçilmez artık’’ yazılı pankartlar dikkat çekiyor.

Trabzonspor’da beraber forma giydiği futbolcu arkadaşları, oynadığı dönemde Trabzonspor’da asbaşkanlık yapmış olan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Kenan İskender, antrenörler, futbolcular, Trabzon siyaset, spor ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Bir dönem aynı takımda forma giyen Faruk Özak’ta törene katıldı. Trabzon Valisi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tüfad Genel Başkanı İsmail Dilber törene katılanlar arasında.

Törende yapılan saygı duruşunun ardından konuşmalar yapıldı.

KİM NELER SÖYLEDİ?

1461 Trabzon Takım Kaptanı Barış Memiş: Onun bizi bir yerden izlediğini biliyoruz. Ama biz onun dediklerini de yapacağız. Bu işi yarım bırakmayacağız. Mekânın cennet osun Kadir abi.

Takım arkadaşı İlyas akçay: Yaşarken değerini bilemedik Kadir Özcan şimdi anlayabidik. Oynarken Trabzonspor2da hiç hata yapmadı ama yaşarken aynı başarıyı gösteremedi, Anyı savunmayı yapamadı. Ben Takım arkadaşı olarak çok üzüldüm.

Milli takımdan arkadaşı Zeki Türel: Onu tanımaktan büyük mutluluk duydum.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Ölmeden iki saat önce konuştuk. Buluşacaktık. Bende bir cenazeden gelmiştim. Nasip olmadı. Trabzonspor camiasının başı sağ olsun. Kadir Özcan Türkiye’de taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir futbolcuydu. Çocuklarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Çocukları benim kardeşim. Bundan sonrada kardeşim olmaya devam edecekler. Herzaman yanlarında olacağım.

Çevreve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: Çok sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik. Allah nurlar içerisinde yatırsın. Beyefendi bir insandı iyi insandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor