Kadınlar Günü Mesajları

Kadınlar Günü Mesajları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü için gönderilen kutlama mesajları.

AK PARTİ

 Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

 

Öztürk, yayınladığı mesajla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadının, tarih boyunca şevkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olduğunu belirten Öztürk, eğitimli ve sağlık bir kadının toplumun ön şartı olduğunu ifade etti.

 Kadınlar Günü'nün ilan edildiği tarihe de değinen Öztürk, "Kadının eğitimli ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Zira kadınlar özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadır. Siyasetin, mihenk taşı kadınlar olmasına rağmen, siyasi arenada temsil noktasında kendisine yeterince yer bulamamaktadır. Kadınlarımızın yaşadıkları sorunların çözümlerine katkıda bulunmaları için karar alma mekanizmalarında yer almaları son derece önemlidir. Bizler, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Avrupa'da 1800'lü yılların başından itibaren kadınlara erkeklerle eşit haklar tanınmaya başlanmışken, İslam inancında ve Türk geleneğinde kadın hak ve hukukunun asırlar öncesinden var olduğu gerçeğini hatırlatmak isteriz. Tarihin her döneminde Türk toplum ve aile yapısında müstesna bir yere sahip olan kadın, aile kurumunun temel taşı, değerlerin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu rolünü üstlenerek, şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olmuştur" dedi

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı yayınladığı mesajda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Çınar mesajında “MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak Türk ve Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar tüm kadınlara yaşamları boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. Kadınlarımız toplumun geleceğini şekillendiren hayatın her alanında fedakarlığın üretkenliğin duyarlılığın ve başarının temsilcisi olmuşlardır. Sevgi inanç ve hoşgörü ile yeni nesilleri yetiştiren kadınlarımız ailenin ve toplumun temel taşı ve koruyucusudur. Tarihimiz boyunca kadınları baş tacı eden bir uygarlığın mensupları olarak bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi

 ESNAF KREDİ

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Bulut,   ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bulut, kadınların gelecek nesillerin yetiştirilmesinde emek ve katkılarının hiçbir zaman inkar edilemeyeceğini belirterek, kadınların milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcıları olduğunu kaydetti.

Bulut mesajında şu ifadelere yerdi:

“Hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın hayatımızda ki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir. Çalışma hayatında da kadınlarımız önemli bir yere sahiptir .Yıl içinde bir gün kutlanan, kadınlar için önemli bir yere sahip olan bu gün sadece bir güne sığdırılmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutlarken, başta kadın kuruluşları olmak üzere, kadın hakları konusunda çalışan ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım”

Adem Kasap ,8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandırdığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiren, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler