Jandarmadan Kaçış Yok

Jandarmadan Kaçış Yok

Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce yapılan operasyonlarda 3 Bin 150 Kök Hint keneviri ve yaklaşık 33 Kilogram Kubar esrar ele geçirildi.

 

 

Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin ilçe genelindeki uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Alınan bilgiye göre özelikle uyuşturucu yetiştirildiği son 2 ay içerisinde ilçe genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında 33 ayrı noktaya operasyon düzenlendi. 41 kişiniz göz altına alındığı operasyonlarda 3 bin 150 kök Hint keneviri, 32 kilo 650 gr. Kubar esrar, 1500 gr kenevir tohumu ele geçirilirken gözaltına alınanlardan 7 kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınanlardan 33 kişinin ise tutuksuz yargılanmaları sürüyor. Ayrıca gözaltına alınan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız abanca, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet uzun namlulu tüfek ele geçirildi.

 

Yetkililer uyuşturucuyla mücadelenin devam edeceğini ve bu mücadelede ailelere önemli görevler düştüğü belirtilerek, çocukların özellikle arkadaşlık ortamının iyi takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

 

Öte yadan Jandarma tarafından uyuşturucu ile yapılan mücade vatandaşar tarafında da takdirle karşılandı. Vatandaşlar "geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan kişilerin gerekli cezayıl almalarını isiyoruz" dediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler