Jandarma Peşini Bırakmadı

Jandarma Peşini Bırakmadı

Mersin Beldesi’nde hırsızlık için girdiği evin sahibine silah çekerek kaçan E.B. (33), Akçaabat Jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Akçaabat İlçesi’ne bağlı Mersin Beldesi’nde yaklaşık 6 ay önce hırsızlık için girdiği evin sahibine silah çektiği, Trabzon ve Zonguldak’ta onlarca hırsızlık olayına karıştığı ve cebren ırza geçmek suçundan 2006 yılından beri arandığı belirlenen E.B. (33), Akçaabat Jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

 

İstanbul’da Yakalandı

FİRARİ zanlının İstanbul’da saklandığı evin açık adresini tespit eden jandarma Pendik Emniyet Müdürlüğü’ne bu adresi bildirip E.B.’nin kıskıvrak yakalanmasını sağladı. 38 suçtan sabıkalı olduğu saptanan zanlının evinde 4 ruhsatsız silah ve çeşitli çalıntı malzemeler ele geçirildi. Pendik Adliyesi’ne sevkedilen E.B. tutuklandı.

 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne bağlı Mersin Beldesi’nde yaklaşık 6 ay önce hırsızlık amacıyla girdiği evin sahibine silah çektiği, Trabzon ve Zonguldak’ta çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı ve 2006 yılından beri ‘cebren ırza geçmek’ suçundan arandığı belirlenen E.B. (33), Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aylar süren sıkı takibi sonucu İstanbul’da yakalandı. Saklandığı evde çalıntı olduğu saptanan çeşitli malzemeler ele geçirilen E.B.’nin, 38 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

 

SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRİYORDU

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat’ın Mersin Beldesi’nde yaklaşık 6 ay önce bir eve hırsızlık amacıyla giren 3 kişiden E.B., kendilerini fark eden ev sahibine silah çekerek kaçmayı başardı, diğer iki suç ortağı ise yakalandı. Harekete geçen Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, firari E.B.’nin, Trabzon’un yanı sıra Zonguldak’ta da çok sayıda hırsızlık olayına karıştığını, ayrıca ‘cebren ırza geçmek’ suçundan Üsküdar Emniyet Müdürlüğü tarafından 2006 yılından bu yana arandığını belirledi. Zanlının yakalanması için kapsamlı çalışma başlatan jandarma ekipleri, İstanbul’da kaldığı belirlenen zanlının, yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiğini de saptadı.

 

POLİSE BİLDİRİLDİ, KISKIVRAK YAKALANDI

Zanlının en son kaldığı evin açık adresini de tespit eden Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu adresi Pendik Emniyet Müdürlüğü’ne bildirerek E.B.’nin kıskıvrak yakalanmasını sağladı. Zanlının evinde 4 adet ruhsatsız silah ile çalıntı oldukları belirlenen bilgisayar, televizyon ve ziynet eşyalarının yanı sıra çeşitli malzemeler ele geçirildi. Suç makinesi E.B., sevk edildiği Pendik Adliyesi’nde tutuklandı. Zanlının işlediği suçlarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler