Jandarma Kavaklı'ya taşındı

Jandarma Kavaklı'ya taşındı

Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı Binası Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık tarafından Kavaklı Beldesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı Binası Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık tarafından Kavaklı Beldesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Vali Kızılcık'ın yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Belediye Başkan Vekili Osman Gökhan Bali, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, belde belediye başkanları ve protokol üyeleri katıldı. 

Hedefimiz 81 İl Arasında Birinci Olmaktır. 

Törende bir konuşma yapan Vali Dr. Recep Kızılcık,  "Ülkemizde asayiş ve güvenliğin sağlanması üç teşkilata verilmiştir. Şehir merkezinde emniyet teşkilatımıza kırsal alanda Türk Jandarmasına ve denizlerimizde de sahil güvenlik komutanlığına. Vatandaşlarımızın 24 saat huzur ve güven içinde yaşamlarını idame ettirebilmeleri için bu üç teşkilatımız gece gündüz demeden Türk Milletinin emrinde hukuk devleti çerçevesinde önleyici, idari ve adli kolluk görevlerini yerine getirmektedirler. Bizde dünyanın en huzurlu en güvenli ülkeleri ve milleti olarak yaşamlarımızı devam ettirmekteyiz. Trabzon özeline baktığımızda son yıllarda özellikle güvenlik birimlerimizin hukuk çerçevesinde vatandaşımızla el birliği içinde yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışarak ülkemizde en yaşanılabilir 4. kent konumuna geldik. Her alanda ilk sıraları hedefliyoruz. Temel hedefimiz 81 il arasında  birinci olmak ve Trabzonlu vatandaşlarımızı hak ettikleri o haklı gururu yaşatmaktır. Bu yeni binamız da bu amacı gerçekleştirme yolunda atılan önemli adımlardan bir tanesidir" dedi. 

 Mehmetçik Yeni Binasında

 Binanın hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kızılcık, "Buranın açılışında tüm yerel belediyelerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın emeği vardır. Atılan bu adımları çok anlamlı buluyorum. Verdikleri katkılardan dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Burada Trabzon'umuzun huzuru ve güvenliği için hizmet verecek olan Mehmetçiğimizin daha iyi koşullarda çalışmalarına imkan sağlanacaktır. Buna imkan verdikleri için başta sayın başbakanımıza, hükümetimiz ve yerel birimlerimize şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

 akcaabat_jandarma.jpg

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras da, "Mensubu olarak her zaman gurur duyduğumuz jandarma teşkilatının geçmişte olduğu gibi geleceğe de umutla ve güvenle bakan, çağın ihtiyaç duyduğu Türk jandarmasını yaratmak ve yaşatmak konusundaki inancımızı belirtmek istiyorum. Bugün Akçaabat Jandarma Komutanlığı hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik. Bu binanın açılışına katkı veren başta sayın valimiz Dr. Recep Kızılcık olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

akcaabat-jandarma.jpg

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık ve beraberindekiler yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirirken, İl Jandarma Alay Komutanı Turgay Aras da, Vali Kızılcık'a binanın içersindeki birimleri tek tek gezerek bilgilendirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler