İyi Parti Vitrine Çıktı

İyi Parti Vitrine Çıktı

İyi Parti Vitrine Çıktı

TRABZON’DA İl başkanı Hasan Saka yönetiminde oluşturulan İYİ Parti Trabzon İl Yönetimi ilk kez bir araya gelerek toplantı yaptı. 53 kişiden oluşan yönetim kurulunun tamamının katıldığı toplantısı atanan ilçe başkanları da katıldı. Toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri birbirlerine İYİ Parti rozeti taktı.  Trabzon’da İl Başkanı Hasan Saka yönetiminde oluşturulan İYİ Parti Trabzon İl Yönetimi ilk kez bir araya gelerek toplantı yaptı. 53 kişiden oluşan yönetim kurulunun tamamının katıldığı toplantıya atanan ilçe başkanları da katıldı. Toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri birbirlerine İYİ Parti rozeti taktı.

Akçaabat’taki Nihat Usta Köfte Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, tanışma toplantısına eksiksiz katılan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Saka, Trabzon il binasının yapımının devam ettiğini ve 10 güne teslim edileceğini belirterek, “Trabzon il binamızı inşallah Sayın Genel Başkan’ımız Meral Akşener ve Sayın İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Bir sonraki il yönetim kurulu toplantısını da bu binamızda yapacağız.” dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Muhammet Erkan da toplantıyı değerlendirirken, “İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak bir tanışma yemeği düzenledik. 53 kişilik yönetim kurulu tam kadro yemeğe katıldı. Yemekte heyecan vardı, ümit vardı. Yönetim kurulu gerçekten birbirinden kaliteli insanlardan oluşuyor. Trabzon’un iyi olacağına olan inancım bir kez daha tescillenmiş oldu. Her partiden, her görüşten insanların olması İYİ Partinin merkez partisi olduğunun Trabzon yansıması gibiydi. Elbette kadın hareketi olan partimizde çok değerli kadın arkadaşlarımız yerini aldılar. Bütün arkadaşlarımla birlikte Trabzon’da çok iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu. Toplantı, Saka’nın il yönetiminde bulunanlarla kısa sohbet ve il yönetiminde bulunan üyelerin kendilerini tanıtmaları eşliğinde devam etti. Her üyenin söz alarak kendini ifade ve tanıttığı toplantı, yemeğin ardından sona erdi.

günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler