İsteklerini Dile Getirdiler

İsteklerini Dile Getirdiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i ziyaret etti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Koşman Bulut, sınıf öğretmeni Arzu Topkara ve 2. sınıf öğrencilerinden Melike Üçüncü, Muhammet Emin Aliş, Zehra Mina Taze Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e ziyarette bulundular.

23-nisan-etkinlikleri.4jpg.20110422163910.jpg

Ziyaret sırasında geçici olarak Belediye Başkanlığı makamına oturan Atatürk İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi Melike Üçüncü, yapılması gerekenleri şöyle sıraladı: “ Esnaflar yollara sattıkları malzemeleri koyuyorlar onlara engellenmeli, yeşil alanların kaybolmamasını sağlamak için ağaçlandırma yapılmalı, parklarda açık alanlarda okuma alanları kurulup okuma alışkanlıklarını artırılmalı, okulları daha çok ziyaret edip belediye çalışmaları hakkında bilgi verilmeli.”

23-nisan-etkinlikleri.3jpg.jpg

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e çeşitli sorular yönelten öğrenciler, okullarının yolunun asfalt yapılması isteğinde bulundular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler