İstanbul'dan Otobüs Kalkacak

İstanbul'dan Otobüs Kalkacak

Selçuk Aydın için İstanbulda bulunan Akçaabatlılar da özel program yaparak Abdi İpekçi Spor Salonu’na ücretsiz otobüs kaldırma kararı aldı.

Türk Boks Tarihinin ilk Dünya Şampiyonluk Maçını yapacak olan Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın için herkes tek vücut oldu. Karşılaşma için İstanbulda bulunan Akçaabatlılar da özel program yaparak  Abdi İpekçi Spor Salonu’na ücretsiz otobüs kaldırma kararı aldı.

 

 

Geri Sayım Sürüyor

 

 

 

5 Haziran Cumartesi akşamı Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılacak olan gecede Türkiye’nin gururu, nakaut makinesi, yenilgisiz Selçuk Aydın, Romen asıllı Kanadalı Ionut Dan Ion’na karşı 12 rauntluk WBC Kemer maçına çıkacak.

 

 

 

Sürpriz konuklar, özel şovlar ve görsel efektler ile süslenecek gecede tüm kalpler Türkiye adına yüreğini ve bileğini ortaya koyan Selçuk Aydın için atacak. Bu organizasyonda yine ülkemizin gururları Yakup Sağlam, Savaş Kaya, Özlem Şahin, Eyüp Kuşçu ve Buğra Öner de ringe çıkacak.

 

 

Abdi İpekçi Dolacak, Otobüsler bedava seyirci taşıyacak…

 

 

Karşılaşmada Selçuk Aydın’a desteklerini sonuna kadar kullanacaklarını açıklayan İstanbul Akçaabatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Şirin, “Selçuk Aydın’ın vereceği mücadele sadece Trabzonluları değil tüm Türkiye’yi ilgilendiren uluslar arası bir mücadele olacak. Bu nedenle Abdi İpekçi’nin tıka basa dolması gerekiyor. Bu nedenle bizde elimizden gelen desteği veriyoruz. Dernek olarak spor salonuna ücretsiz otobüs kaldıracağız ve izleyicilerimizin tüm masraflarını dernek olarak biz karşılayacağız. İstanbul’daki Akçaabatlı ve Trabzonlular’ı bekliyoruz” dedi.

 

Karşılaşma tarihi olan 5 Haziran  saat 17.30 Akçaabatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bulunduğu  Üsküdar’daki Dr. Fahri Atabay Caddesi merkez binası önünden otobüsler hareket edecek.

Bilgi için:Dernek Müdürü Kemal Öztürk Tel:0216 553 63 61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor