İstanbul'da Kamp Kuruldu

İstanbul'da Kamp Kuruldu

Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu İstanbul’da Trabzonlu siyasetçi ve işadamlarını geceye destek amacıyla başlattığı ziyaretleri devam ettiriyor.

Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu İstanbul’da Trabzonlu siyasetçi ve işadamlarını geceye destek amacıyla başlattığı ziyaretleri devam ettiriyor.

 

Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu üyeleri Başkan Şenol Ayvaz Başkanlığında Trabzonlu siyasetçi ve iş adamlarını ziyaret ederek Kırmızı-beyazlıların eski günlerine dönmeleri için çaba harcıyor.

Ziyaretler çerçevesinde Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş, Asım Akyan, M.Akif Hamzaçebi, eski Sebatspor yöneticisi Selahattin Sivrikaya ve işadamı Nevzat Ergün Kumandaş’ı ziyaret edilerek Akçaabat Sebatspor forması hediye etti.

Ziyaretlerin en anlamlısı işadamı Nevzat Ergün Kumandaş’a yapılan ziyaretti

 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Nevzat Kumandaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirdi. Kumanda “Akçaabat Sebatspor kulübümüzü başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bana gösterdikleri nazik davetten ve hediye ettikleri Akçaabat Sebatspor formasından dolayı sonsuz teşekkürlerimi  sunuyorum. Öğremcilik yıllarımda Sebatspor için duyduğum heyecanı bana tekrar yaşattılar. Akçaabat’ı değil tüm Karadeniz ruhunu temsil eden bir ilçe takımının neleri başarabileceğin geçmişiyle göstermiştir. Akçaabat Sebatsporumuzun yeniden yükselerek bu başarısının tesadüf olmadığını tekrar ispatlayacağına ve bu uğurda her türlü desteği göstereceğimizi ifade etmek isterim” dedi.

 

Öte Yandan Akçaabat Sebatspor yönetimi bir süredir devam eden sponsor bulmak çalışmaları da başarı ile sonuçlandı. KALPEN Akçaabat Sebatspor’a göğüs reklâmı vererek destekleyici oldu.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor