İstanbul Cemil Usta Hizmette

İstanbul Cemil Usta Hizmette

Akçaabat Köftesi’nin önde gelen işletmecilerinden Cemil Usta Köfte Balık il dışındaki ilk şubesini İstanbul’da hizmete koydu.

 

Akçaabat’ı Türkiye’ye duyuran en önemli etkenlerden birisi olan Akçaabat Köftesi’nin önde gelen işletmecilerinden Cemil Usta Köfte Balık il dışındaki ilk şubesini İstanbul’da hizmete koydu.

cemil-usta-istanbul.20130316163808.jpg

cemil-usta-istanbul1.20130316163112.jpg

cemil-usta-istanbul.20130316163128.jpg

İstanbul’da Bin 200 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan cemil Usta Köfte Balık, Akçaabat köftesine özlem duyan İstanbullu vatandaşların hizmetinde olacak. 600 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği bir ortam oluşturan Cemil Usta Köfte Balık işletmecilerinden Metin Kalkışım, Trabzon’da ön planda tuttukları müşteri memnuniyetini İstanbul’da da göstereceklerini ifade etti. Maltepe şubesini Karadeniz’den esintiler ile süslediklerini ifade eden Kalkışım “İstanbul Maltepe’de özenle oluşturduğumuz şubemizde Akçaabat’tan gelen menüler ile hizmet vereceğiz. Akçaabat’ta has köftemiz ve balığımız ile de İstanbul’daki vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Akçaabat köftesi, balık ve ızgara çeşitlerinin yanı sıra çok özel lezzetlerde de müşterilerimizin hizmetinde olacağız.  Kaliteden ödün vermeden Cemil Usta Köfte markasını İstanbul’da da yaşatmak arzusundayız” dedi. 

cemil-usta-istanbul3.jpg

cemil-usta-istanbul2.jpg

Cemil Usta artık bir marka

İşletmeci Metin Kalkışım, Cemil Usta’nın artık bir marka haline geldiğini ifade ederek “Markamızın ünü artık uluslararası olma yolunda ilerliyor. Bu markanın oluşmasında ve bizlerin bu günlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Akçaabat merkez, Forum AVM, Meydan,  Varlıbaş AVM ve İstanbuş şubelerinin ardından 5. Şubesini çık kısa süre sonra Samsun Rönasans AVM'de açacak.

Altay çeşme Mahallesi Zuha Sokak İdealtepe Maltepe İstanbul adresinde hizmet verecek olan İstanbul Cemil Usta Köfte Balık Lokanta’sının telefon numarası ise:0216 45713 61

Cemil Usta Çok Yakında Samsun'da

Cemil Usta, Akçaabat merkez, Forum AVM, Meydan,  Varlıbaş AVM ve İstanbul şubelerinin ardından 5. Şubesini çok kısa süre sonra Samsun Rönasans AVM'de açacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kültür Sanat