İşsizliğin Önüne Geçeceğiz

İşsizliğin Önüne Geçeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarında durmak bilmiyor.


Tüm iş dallarını ziyaret eden Memiş; küçük işletmecilerin işyerlerini kapatarak, büyük yerlerde işçi konumunda çalıştığına dikkat çekti.

Seçim çalışmalarını Akçaabat'ın Yıldızlı Beldesi'nde ve ilçeye bağlı Yaylacık Mahallesi'nde sürdüren Memiş, başbakanın "Bakkal dükkanı olayı bitti. Ne yapacaklar? Belki marketler, belki süpermarketler halinde bunu aşmanın gayreti içinde olacaklar" söylemini hatırlatarak, mevcut yönetimin küçük esnafa yaşam şansı tanımadığını öne sürdü.

 

memis3.jpg

 

MHP'nin tüm bu sorunlara çözüm getireceğini iddia eden MHP Adayı Halil Memiş, "Hilal Kart'la birlikte muhtaç vatandaşlar ancak kendi mahallelerindeki işyerlerinden tüm ihtiyaçlarını giderebilecekler." dedi.

Gezi sırasında çeşitli iş yerlerine girerek yapılan iş hakkında bilgi edinen Memiş, gezi sonunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Partili arkadaşlarımızla yaklaşık 6 saattir esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Esnaflarımızla karşılıklı sohbet ettik. Esnaflarımız işsizlikten ve olanaksızlıktan yakınarak sorunlarını belirttiler. Vatandaşlarımızın çok fazla bir şekilde kahvehanelerde günlerini geçirdiklerini gördük."

 

memis4.jpg

 

Vatandaşların çoğunun gelecek konusunda karamsar olduğunu savunan Memiş, "Vatandaşlarımız geleceklerinden ümitli değil. Milliyetçi Hareket Partisi olarak projelerimizle birlikte Trabzon'da ve ülkemizde işsizliğin önüne geçeceğiz. Esnaflarımızın sıkıntılarını giderecek projelere imza atarak ülkemizi bu kötü gidişatından ve bu talihsiz ortamdan kurtararak eski cazibeli günlerine döndüreceğiz. Bugün üzülerek söylüyorum ki, gezdiğim bütün yerlerde genelde aynı sıkıntılar vardı. Eskisinden daha iyiyiz diyen hiçbir esnafımıza rast gelmedik. İnşallah bu süreci hep beraber durdurmanın gayreti içerisinde olacağız. Çalışmalarımız bunun için yoğun bir şekilde devam ediyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset