İsrail'e Lanet Mitingi Yapıldı.

İsrail'e Lanet Mitingi Yapıldı.

Bugün Trabzon’da düzenlenen miting’de İsrail’in Gazze’ye yardım götüren Türk gemilerine saldırısını kınadı. İsrail Bayrağı Yakıldı.

Haber ve Fotoğraflar:

Ali Osman Çoban

 

 

 

Toplanan binlerce kişi Türkiye ve Filistin bayrakları açtı. Mitinge, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Baro Başkanı Avukat Mehmet Şentürk, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca İsrail bayrağı ateşe verildi.

 

TERÖRİST DEVLET İSRAİL

Miting'de konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Peygamber lanetine uğrayan İsrail, İsa peygamberi Romalılara gambazlayan ve dinsizlikle suçlayan İsrail, bütün batıl inançları kurgulayan ve Allah’ın lanetine hedef olan İsrail, İspanya’dan kovulan, Türkiye’nin kapısını çalan ve Filistin’de küçük bir toprak isteyen İsrail ve günümüz dünyasında ve İslam alemini yıkmak isteyen İsrail işte İsrail’in tarihi bu. 30 Mayıs’ı 31 Mayıs’a bağlayan gece hiçbir suçu olmayan Gazze’ye insanı yardım götüren insanları katleden İsrail, insanları canlarından etmiştir. Böylece terörist bir devlet yolunda olduğunu göstermiştir. Bugün sabah itibariyle aynı İsrail hiçbir soruşturma yapmadan bütün gözaltına aldıklarını serbest bırakarak ülkesinden çıkartma telaşına kapılmıştır. Ama bilinsin ki bu terörist devletin, bu yaptıkları hiçbir şekilde bu adımlarla beraber telafi edilmeyecek. Mücadelemizin millet ve ülke olarak devam edeceğini belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.


                                   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler