İsmet Yılmaz İstifa Etti

İsmet Yılmaz İstifa Etti

Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü İsmet Yılmaz görevinden istifa etti.

Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü İsmet Yılmaz görevinden istifa etti.

 

            Dün yapılan yönetim kutlu toplantısında istifasını sunan İsmet Yılmaz yaptığı açıklamada yönetim kuruluna çok iyi niyetler ile girdiğini ancak bazı kişilerin kendini bilmez açıklamaları hem camiayı hem de kendisini son derce üzdüğünü belirtti.

İsmet Yılmaz'ın yaptığı açıklamanın tam metni

“Yönetim kurulu olarak göreve gelir gelmez yaptığımız toplantıda, hiçbir kimseyi zan altında bırakacak veya camia olarak birlik beraberliğimize zarar verecek açıklamalar yapılamamsı yönünde karar almıştık. Ancak kısa bir süre sonra yönetim kurulu üyelerinin bilgisi dışında söz konusu kararı hiçe sayan Sayın Ayhan Babuşcu’nun “Akçaabat’ta lordlar ekibi var” demeciyle suçlu suçsuz herkesi suçlayan açıklamalar yapmış ve ağır ithamlarda bulunmuştur. Bu arkadaşımızı bir sonraki yönetim kurulunda kınamamıza rağmen demeçlerine devam etmiş Sayın Bakan Faruk Özak ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu dışında hiç kimsenin kulübe sıcak bakmadığını söyleyerek birçok siyasetçi ve iş adamını ve bürokratı kulübe küstürmüştür. Daha sonra Trabzon Karadenizspor maçı öncesi, biz takımı maça motive etmeye ve takımın özgüvenini kazanması için çalışırken tekrar sahneye çıkıp futbolcularımız aleyhinde zehir zemberek açıklamalar yapmış, sporcularımızı ruhsuz ve kişiliksiz olarak ilan etmiştir. Yönetim kurulu olarak hiç kimsenin katılmadığı bu görüşlere daha fazla sessiz kalmam mümkün değildi.. Gerek sporcularımızın gerekse ailelerinin üzüntülerini gidermek ve takım üzerindeki olumsuz etkiyi silmek amacıyla Başkan yardımcılığı ve basın sözcülüğü sıfatımla asla hakaret içermeyen bir açıklama ile Sayın Babuşcu’nun bu tutarsız ve yönetim kurulunu dikkate almayan açıklamalarına bir son vermesini istedim. Ayrıca var olan sorunları basın yoluyla değil de kendi aramızda halletmemizi söyledim.. Yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek yaptığım bu açıklamamın üzerine şahsımı hedef alan hakaretleri ve çok ağır ithamları aynaya bakarak yaptığını düşünüyorum. Kendisine aynı üslubu kullanarak cevap vermeyi düşünmüyorum. Bundan önceki görev yaptığı yönetimlerde kulübe tek kuruş katkı yapmayan ve verdiği sözlerde durmayan bu kişinin sonradan görme misali hep paradan söz etmesini de anlayamıyorum. Bu yakışıksız açıklamalarına sayın başkanımız Şenol Ayvaz’ın basında tek bir kelime etmemesi ve yaptığı açıklamalarına katılmadığını beyan etmemesi de düşündürücüdür.

Kişisel kaprisleriyle hareket eden ve her kesime, futbolculara saldırmayı adet haline getiren ve bu yolla medya da reklam peşinde olan bu kişiyle aynı yönetimde görev yapmam imkansız hale gelmiştir. Akçaabat Sebatspor kulübünü yönetim anlayışından yoksun bu gibi kişilere muhtaç hale getirenler size sesleniyorum."eserinizle övünün" yazık çok yazık.. Akçaabat Sebatsporlu olmak bile ayrıcalıktı, hele hele yöneticisi olmak başlı başına itibar sebebiydi. şimdi ise ne sayın vali ne sayın kaymakam ne de diğer bürokratların gözünde farklı anlamlar çağrıştırıyor. Şeref tirübününde kimseler yok. Bu kulübü bu duruma düşürenler gelin görün eserinizi belki içiniz sızlar ha ne dersiniz..

Akçaabat Sebatsporlu kardeşlerimden dostlarımdan özür dileyerek görev yapmamın imkansız hale geldiği canım kulübümün yöneticilik görevinden istifa ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Spor