İsmet Kırali Sert çıktı

İsmet Kırali Sert çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, terörle mücadelede hükümete yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, 30 yılı aşan bir süredir vatanımıza ve milletimize karşı yürütülen bölücü terör saldırılarının son dönemde artarak devam ettiğini belirterek, “Bölücüler ülkemizin her tarafında gösteriler düzenlemekte, Türk devletine ve Türk milletine âdeta meydan okumaktadırlar. Türkiye'yi son 6 yıldır yöneten Başbakan Erdoğan ve partisi ise bu konuda tutarsız davranışlar sergilemeye devam etmektedir.” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın 'Şehitlerimiz üzerinden politika yapmayın' ifadeleriyle Türk milletinde oluşan infiali kırmaya çalışırken aslında şehitlerimiz üzerinden vahim bir siyaset yaparak kendini ele vermekte olduğunu da vurgulayan Başkan İsmet Kırali, şunları söyledi.

“Bir taraftan bölücü örgüt ve arkasındaki şer odaklarının taleplerini, AB üyeliği ve demokratikleşme kılıfı giydirilen yasal düzenlemelerle kabul edeceksin, bölücü terörün hamisi Talabani ve Barzani'den 'kardeşim' diye bahsederek görüşme masasına oturmayı kabullenip yeni siyasî talepleri gündeme getireceksin. Bir taraftan da bölücü teröre karşı amansız bir mücadele içinde olan güvenlik güçlerimizin ellerini kollarını, terör yasası gibi düzenlemelerle bağlayacaksın. Yüce Türk milletinin ortaya koyduğu onurlu tepkiler ve Genelkurmay Başkanımızın açıklamaları karşısında da 'bizim durduğumuz yer belli' diyecek-sin. Sayın Başbakan!.. Terör, bütün insanlığın baş belasıdır. Terörle mücadele şuurlu, kararlı ve tutarlı olmayı ve topyekûn bir duruşu gerektirir. Terörü destekleyen çevrelerle başka, terörün yuvalandığı bölgelerde başka, millete başka konuşarak ve bu anlamda kararsızlık, şuursuzluk göstererek terörle mücadele edemezsiniz. Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri 30 yıldır terörle mücadele etmektedir. Bu anlamda yapılmış tespitler vardır. Her hadisenin arşivlerimizde bir tutanağı vardır. Bu belge ve bilgilere ulaşma ve sonuçlarına göre yerinizi belirleme vakti gelmiş ve geçmektedir. Terörün destekçileriyle işbirliği yaparak, onlarla istihbarat paylaşımına giderek bu işin çözülemeyeceğini anlamanız gerekir. Ülkemize karşı yürütülen bölücü terör eylem ve siyasi faaliyetlerinin arkasındaki güçler bellidir. Terörist unsurların barındığı inler de belli. Bu inlerin imha edilmesi için safınız Türk milletinin yanında olmalıdır.”

Başbakan Erdoğan’ın bu konularda geçmişten günümüze kadarki tavır ve davranışlarını tahlil ettiklerinde çok ümitli olmadıklarını da üzülerek beyan etmek durumunda olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı İsmet Kırali, açıklamasının sonunda ise Türk milletine seslendi:

“Yüce Türk milleti şunu bilmelidir ki;  hafızalarımızı taze tutarak, şuurlu ve kararlı duruşumuzu başta bölücü terör ve diğer ülke meseleleri üzerine gösterirsek; ülkeyi yönetenler gaflet ve dalâlet içerisinde olsalar da milletin azim ve kararlılığı her türlü sorunun üstesinden gelecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset