İsmail Batur'dan özel açıklamalar

İsmail Batur'dan özel açıklamalar

Akçaabat Sebatsporun çiçeği burnuda hocası ismail batur sitemize özel açıklalarda bulundu.

Hocam, Öncelikle Sebatspor’u tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.
Sebatspor’u çok zor bir dönemde devraldınız.Bu hem ekonomik, hem futbolcu bazında, hem de dış etkenler bakımından tamamen kıskaç altına alındığı bir dönem gibi gözüküyor.Sebatspor’da neler yapmayı planlıyorsunuz, hedefiniz nedir?

İsmail Batur: Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum.Hepimizin bildiği gibi Sebatspor tarihi ve yetiştirdiği sayısız ünlü sporcular ile tarihe mal olmuş bir kulübümüz.Burada görev yapmak bizim için ayrı bir gururdur. Sebatspor Türkiye’de futbolun çıkabileceği en üst seviye olan süper lige kadar yükselmiş bir kulübümüz.Ancak daha sonra gelişen olaylar neticesinde bir düşüş meydana geldi ve şimdi 2.lig B kategorisinde mücadele edecek.Ancak bu düşüşü devam ettirmek istemiyoruz.Yeniden toparlanma ile bir üst lige çıkma hedefimiz olacaktır.Ne kadar sıkıntılı olursa olsun, bu ekonomikte olabilir diğer sıkıntılarda olabilir, sebat tarihine bakıldığı zaman hep hedefleri olan bir kulüp olmuş, bunu yaparken de çok küçük bütçesine rağmen küçük harcamalar yaparak büyük başarılar elde etmiştir.Bizim burada futbol oynadığımız dönemlerde böyle idi.Bunu devam ettirmek istiyoruz.elimizde kalan oyuncular var bunlar değerli oyuncular.Lig A da iken kendilerini pek gösterme Şamsı bulamayan ama kalitesinden şüphe duymadığımız sporcularımız var.Şimdi onlara şans verip hem kendilerini göstermelerini hem de takım adına güzel şeyler yapmalarını bekleyeceğiz.ben elimdeki oyunculara güveniyorum ama eksik bölgelerimiz var bu bölgelere de takviye yapmak için araştırmalar devam ediyor. Yani şartlar ne olursa olsun Sebatspor hiçbir zaman hedefsiz olmamıştır. Bu sezonda olmayacaktır.

Hocam, Sebatspor’da küme düşeyle bir çok futbolcu yollarını ayrıldı .Yeni bir kadro oluşturmak zorundasınız, bunu nasıl sağlayacaksınız?

İsmail Batur: Geçen yıldan kalan kaleci Ahmet’in yanına Tacettin ve İsmail’i aldık. sağ tarafta Necdet kaba, bunun yanında serdar Yurdakul, solda oynayan emre Köksal, Sonay, savunmada oynayan Ümit sağır var ki çok tecrübeli bir sporcu ümit, adem çak var ademde biraz oynanamamanın etkileri var ama kendini göstereceğine inancım tam. Bunun yanında Mutlu var yetenekli bir golcü,ayrıca Trabzonspor dan aldığımız ziya ve rahman çok iyi ve gelecek vaat eden sporcular, ayrıca fatihi aldık geçmişte bu takımda forma giymiş bir sporcu. Sonuçta bunlar gibi Sebatspor’lu olup dışarıda oynayan bir çok yetenekli oyuncumuz var bunları bir araya getirerek bir kolej havası yakalamak istiyoruz. Yönetim kurulunun da istediği bu. Buraya başarı elde etmek için geldik, bunu da gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Bizim saha içerisinde elde edeceğimiz başarılar, bu zor şartlarda görev alan yöneticilere de moral olacaktır.Bu sayede bu kulübe daha istekli ve arzulu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceklerdir. Bu yönetim zaten geçen yıl kulübü ne zor şartlarda devraldıklarını herkes biliyor. Sebatspor kulübü şu anda yaşadığı zor günleri atlatacak güce sahiptir.Buna inancımız tam.

Göreve geldiğiniz ilk günlerde gerçekleşen bir haciz olayı var.Bu sizde bir moral bozukluğuna neden odlumu?

İsmail batur:bu olay bizi pek etkilediğini söyleyemeyiz.Çünkü kulübün içerisinde bulunduğu durumu zaten biliyorduk.Bu olayda geçmişe dayana bir olay.Biz burada bu olaylara takılıp kalırsak takımla uğraşma şansımız azalır.ama üzüldün mü diye sorarsanız tabii ki üzülmemek elde değil.Neden üzüldüm ben bu kulübün eski bir futbolcusu olduğum için üzüldüm.

Değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederim.

İsmail Batur: Ben teşekkür ederim.Basının bize vereceği destek çok önemli.burada basından bizlere verdikleri desteğin devam etmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor