İş Adamından Köyüne Destek

İş Adamından Köyüne Destek

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, İlçeye bağlı Kirazlık ve civar köyüne yol ve altyapı yatırımı yapan işadamı Kemal Acer’e plaket vererek teşekkür etti.

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, İlçeye bağlı Kirazlık ve civar köyüne yol ve altyapı yatırımı yapan işadamı Kemal Acer’e plaket vererek teşekkür etti.

 

Akçaabat’ta Kültürpark Ziyadem Lokantası’nda  gerçekleşen törene, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Haçkalı, Emin Zurnacı, Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ve İrfan Çelik ve köy muhtarları katıldı.

 

Plaket treninde bir konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Kirazlık köyünde doğan ve küçük yaşta Trabzon’a yerleşerek maddi durumunu iyileştiren Kemal Acer’in yaşadığı köyü unutmayarak kazandığı paranın bir miktarını köyü için harcadığını ifade ederek “Kemal Acer beyefendi yaşadığı köyü ve bu köye ulaşımını sağlayan, Alsancak, Akdamar, Özakdamar, Koçlu ve Kirazlık grup yoluna önce küçük yardımlar ile başladı. Daha sonra yardım yapmanın tadını alınca köye yolarlında, köprüler, menfezler, istinat duvarları, yol dolgu çalışmaları  yapmaya başladı.

Kemal beyi seviyor ve itibar gösteriyoruz. Diğer işadamlarına örnek gösterilebilecek bir işadamı. Mütevazı bir insan, kendisi pek reklam yapmak istemiyor ancak biz O’nun reklamını yapmak zorundayız. Kemal bey gibi 8-10 kişi çıksa bizim özel idare katkısıyla yaptığımız işlerin bile çok daha önüne geçer. Biz beklide 3-4 yılda verebildiğimiz imkanları Kemal bey tek başına buralara aktardı. İnşallah diğer köylerde örnek olur” dedi.

 

Kaymakam Özkan Kirazlık köyüne yeni bir proje hazırlandığını ve bu projede de İşadamı Kemal Acer’in büyük katkısı olacağını belirterek “Kirazlık örnek köylerimizden birisi. Misafirperverliği üst seviyede. Şimdi bu köye için yeni  bir proje var, bu da Kirazlık köyüne bir büyük köy meydanı yapmak. Bunu da Kemal bey’in katkıları ile yapacağız ve Kirazlık örnek bir köy meydanına kavuşacak” dedi.

İşadamı Kemal Acer ise, Yıllarım Trabzon’da geçti. Ama köyümü hiç unutmadım. Önce küçük hizmetler ile başladım. Daha sonra bu işten büyük zevk aldım, burada köy muhtarları ve vatandaşların gösterdiği ilgi de beni son derece mutlu etti ve hizmetlerimiz artarak devam etti. Maddi durumu iyi olan herkese köyüne ve yaşadığı yere yardım yapmaya davet ediyorum. Bu mutluluğu onların da yaşamasını isterim” dedi.

Kemal Acer köy yolların yaptığı yatımı miktarını ise açıklamak istemedi.

akcaabat-kemal-acer2.jpg

 

akcaabat-kemal-acer3.jpg 

Programda Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan işadamı Kemal Acer’e plaket vererek teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler