İntihara Kalkışan Genç

İntihara Kalkışan Genç

Akçaabat’ta intihara kalkışan Necmi Karabulut’un (25) intihar girişim nedeni belli oldu.

 

Akçaabat’ta  intihara kalkışan Necmi Karabulut’un (25)  intihar girişim nedeni belli oldu. Karabulut’un hastalığından ötürü ve kız arkadaşıyla evlilik hayalinin gerçekleşmemesi üzerine intihara kalkıştığı iddia edildi. Karabulut, halen yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 25 yaşındaki bir genç kafasına bir el ateş ederek intihara kalkışan gencin durumu ciddiyetini korurken intiharının ardındaki sebepler ise gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

Edinilen bilgiye göre ilçenin Dürbinar Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki evinde kafasına bir el ateş ederek intihara kalkışan Necmi Karabulut (25) hastalığından ötürü iş yaşamındaki sıkıntılar ve kız arkadaşıyla evlilik hayalinin gerçekleşmemesi nedeniyle intihar ettiği düşünülüyor.

Mide rahatsızı olan 25 yaşındaki genç Necmi bu rahatsızlığı nedeniyle sürekli işten çıkarıldığı öğrenildi. Bunun dışında kız arkadaşıyla bir türlü evlilik hayalini gerçekleştiremeyen Karabulut’un aynı zamanda psikolojik tedavi gördüğü de kaydedildi. Bilindiği üzere Necmi Karabulut 2 gün önce intihar etmeden önce hemen evin altında çalışan kardeşinin cep telefonuna 'Hakkınızı helal edin, benden yana helal' şeklinde mesaj atarak kafasına bir el ateş etmişti. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Karabulut burada halen daha yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler